2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کار هر کاری که فکرش و بکنی تو تاپیک قبلیم نوشتم

من دیدم ی فرصت دیگه بده برای طلاق وقت هست دیر نمیشه

چون قبول کرده بیاد مشاور

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگر اذیتت میکنه این موضوع جدی تر برخورد کن

تحت تاثير حرفت الان زنگ زدم گفتم نيا خونه ديگه

بيكار كه نيستم هر شب تا صبح منتظر تو باشم

بعدم قطع كردم😡

مگه ميشه اذيت نشم آخه

صبح تا شب سركار بعدشم باشگاه

يه روزم تعطيله ميره با دوستاش، خسته شدم ديگه

ما چند بار همو دیده بودیم ولی دوست پسرم نبود درارتباط بودیم گاهی قبل ماه رمضان باهام قرار گذاشت بعد ...

متاسفم عزیزم ایشالا یکی که واقعن دوست داره و خوشبختت میکنه میاد تو زندگیت

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
چون پدرش به فکر ما دو تا نیس تنهامون گذاشته رفته دنبال اعتیادش ، احوالمونم نمیپرسه

عزیزم😭 الهی هر چه زودتر مشکلتون حل شه گلم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تحت تاثير حرفت الان زنگ زدم گفتم نيا خونه ديگه بيكار كه نيستم هر شب تا صبح منتظر تو باشم بعدم قطع ...

بیشتر سعی کن وقتی پیشته با هم خوش بگذرونین و بخندین...که نخواد بره پیش اونا...بره با دوست هاشم ولی مثلا یه روز تو هفته مشخص کنید...تا این موقع هم نخواد طول بکشه...بهش بگو من میترسم تو دیر میای خونه و اینا...دیگه نهایت ۱۲و اینا بیاد

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
بیشتر سعی کن وقتی پیشته با هم خوش بگذرونین و بخندین...که نخواد بره پیش اونا...بره با دوست هاشم ولی م ...

هميشه اينجوريم

قبلا هم نميذاشتم بره

تا يه دعوا با خانوادش داشتيم

ميگفت نرم سكته ميكنم از دستتون

راحتش گذاشتم دور برداشته

من دیدم ی فرصت دیگه بده برای طلاق وقت هست دیر نمیشه چون قبول کرده بیاد مشاور

چی بگم سه ساعت پیش زنگ زد بیاد دنبالم نرفتم ازش میترسم فکر میکنم میخواد اذیتم کنه اخرین کاری که بامن کرد و یادم میاد ازش میترسم دستام و محکم گرفته بود و اذیتم میکرد منم گریه میکردم التماسش میکردم ولم کنه اونم مثل روانی ها میخدید و اذیتم میکرد داداشم و مامان و خواهرمم میگن نرو 

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
هميشه اينجوريم قبلا هم نميذاشتم بره تا يه دعوا با خانوادش داشتيم ميگفت نرم سكته ميكنم از دستتون ...

پس برش گردون به حالت قبل...که اذیت نشی

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
چی بگم سه ساعت پیش زنگ زد بیاد دنبالم نرفتم ازش میترسم فکر میکنم میخواد اذیتم کنه اخرین کاری که بامن ...

خونه نرو باهم جلسات مشاوره برید اگه بهبودی حاصل شد با شرط و شروط برو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خونه نرو باهم جلسات مشاوره برید اگه بهبودی حاصل شد با شرط و شروط برو

الان امادگی ندارم منتظرم حال روحیم بهتر بشه بریم هر چند داداشم میگه الکیه بری هم دو ماه فیلم بازی یک بلای دیگم سرت میاره باز همون میشه

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...