همه کار هر کاری که فکرش و بکنی تو تاپیک قبلیم نوشتم
من دیدم ی فرصت دیگه بده برای طلاق وقت هست دیر نمیشه
چون قبول کرده بیاد مشاور
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
تحت تاثير حرفت الان زنگ زدم گفتم نيا خونه ديگه بيكار كه نيستم هر شب تا صبح منتظر تو باشم بعدم قطع ...
بیشتر سعی کن وقتی پیشته با هم خوش بگذرونین و بخندین...که نخواد بره پیش اونا...بره با دوست هاشم ولی مثلا یه روز تو هفته مشخص کنید...تا این موقع هم نخواد طول بکشه...بهش بگو من میترسم تو دیر میای خونه و اینا...دیگه نهایت ۱۲و اینا بیاد
و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
من دیدم ی فرصت دیگه بده برای طلاق وقت هست دیر نمیشه چون قبول کرده بیاد مشاور
چی بگم سه ساعت پیش زنگ زد بیاد دنبالم نرفتم ازش میترسم فکر میکنم میخواد اذیتم کنه اخرین کاری که بامن کرد و یادم میاد ازش میترسم دستام و محکم گرفته بود و اذیتم میکرد منم گریه میکردم التماسش میکردم ولم کنه اونم مثل روانی ها میخدید و اذیتم میکرد داداشم و مامان و خواهرمم میگن نرو
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
چی بگم سه ساعت پیش زنگ زد بیاد دنبالم نرفتم ازش میترسم فکر میکنم میخواد اذیتم کنه اخرین کاری که بامن ...
خونه نرو باهم جلسات مشاوره برید اگه بهبودی حاصل شد با شرط و شروط برو
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟