2777
2789
عنوان

خواستگار

744 بازدید | 28 پست

بچا یه نفر معرف منو معرفی کرده با پسره تو تل صخبت کردم. مهندس نفت بود. هم سن خودم.

بعد گفتش بختیاری هستیم ولی من اصفهانیم. گفتم من ترجیح میدم همشهری باشیم گفت من بزرگ شده اصفهان خانوادم تحصیل کردن برادرم دندون پزشکه. شش تا خواهر برادرن. من فقط یه خواهر دارم. هنوز منو ندیده ولی من عکسش رو پروفایل دیدم بدک نبود ولی خانواده من اصلا بختیاری قبول نمیکنن به دوستان بختیاری بر نخوره اصفهانی ها هم کلی ویژگی منفی دارن ولی هر چی به پسره گفتم همینطور با دلیل منطق میخواست منو توجیح کنه گفتم فکرام میکنم صبح بهتون میگم حالا چه جوری ردش کنم؟😞

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته  چرا بختیاری نع؟

۲۹. به خاطر یه سری دلایل اینجا نمیتونم بگم.... دوستمم دقیقا همین مورد مشابه داشت با بختیاری ازدواج کرد شوهرش استاد دانشگاه بود ولی به اختلاف خوردن و نهایتا طلاق. بهتره با همشهری خودشون ازدواج کنن

۲۹. به خاطر یه سری دلایل اینجا نمیتونم بگم.... دوستمم دقیقا همین مورد مشابه داشت با بختیاری ازدواج ک ...

منم یه خواستگار لر یاسوج‌داشتم‌احساس کردم فرهنگشون خیلی متفاوته 

یعنی ایشونم لر هستن یا نه؟

به همین دلیل پرسیدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم
زشته میره به معرفه میگه

خب فردا صبح بهش بگو من خانوادم با شرايط شما موافق نيستن خودمم تمايلي ندارم بهتر هست اتلاف وقت نكنيم 

اگه گوش نداد ب خود معرف بگو من شرايط ايشون نميخام بهش بفهمونج

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم یه خواستگار لر یاسوج‌داشتم‌احساس کردم فرهنگشون خیلی متفاوته  یعنی ایشونم لر هستن یا نه؟ ب ...

اره لرن. 

خب فردا صبح بهش بگو من خانوادم با شرايط شما موافق نيستن خودمم تمايلي ندارم بهتر هست اتلاف وقت نكنيم& ...

اره باید همینو بگم

معرفتون چطوريه؟ از همين دفاتر يا كسي ك تورو ميشناسه؟

نه دفتر ازدواج نیس یه خانمه هست تو این کاره کیس معرفی میکنه منو نمیشناسه واسه همین زیاد نمیدونه چی معرفی کنه