2777
2789
الان نمیدونم تقصیر برادر شوهرمه یا جاریم 

وا پسره مست بوده چ ربطی ب جاریت داره.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی قلادشم بگیره دستش  واییی خداااااا لعنتی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

آره بعد یه زن و می بینه که بد حجاب افسارشو بکشه بگه هووووش سیخ نکن😆😆😆

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چه ربطی داره خانوم به حجاب.یکم فکرتونو باز کنین لطفا.حجاب و عفت هیچ ربطی بهم ندارن گلم اینو اخوندای ...

دقیقا به موضوع درستی اشاره کردی.

پیشنهاد میکنم یه تاپیک با همین موصوع بزن.

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
داستان تخمی نسازیم😐  مردم_خر_نیستند#  

😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😂😂😂😂😂😂 آره بعد یه زن و می بینه که بد حجاب افسارشو بکشه بگه هووووش سیخ نکن😆😆😆

وایییی هنجرم پاره شد از خنده 😂😂😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم

استاتر زیادی داری حرف مفت میزنی.... جمع کن برو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
معلومه که تقصیر اون برادر شوهر مشروبیته به اون چه جاریت چجوری میگرده خاک بر یر همچین مردایی ان شاالل ...

من نمیدونم شما واقعا ساده ای یا خودتونو زدین به ساده لوح بودن.این حجم از ساده لوحی رو چجوری تو خودتون جا دادین؟

واقعا باور میکنین این قصه رو؟

لابد مثال مشابه هم دارین براش.

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم

احتمالا میخواد ایندفعه شوهرشما بهش تجاوز کنه

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...
وایییی هنجرم پاره شد از خنده 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

کاش خدا زنها رو جوری خلق میکرد که یه قدرت داشتن که هر نر خری اینجور تحقیرشون نمیکرد آخر سر هم بگن‌مقصر زنه..من خودم محجبه هستم ولی داغون میشم وقتی میبینم بخاطر یه مشت آشغال زنها باید خودشون با میزان ایمان مردا تنظیم کنند..