shapaarak مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 870 عنوان برادر شوهر و جاریم | مشاهده متن کامل بحث + 26796 بازدید | 137 پست دوستان برادر شوهرم به جاریم حمله کرده میخواسته ..... کنه از دستش دراوردنشوهر جاریم نه اون یکی برادرشوهرم 1397/06/08 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19530 😂😂😂 والله😅😅😅😅 صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 الان نمیدونم تقصیر برادر شوهرمه یا جاریم وا پسره مست بوده چ ربطی ب جاریت داره. لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 وایی قلادشم بگیره دستش واییی خداااااا لعنتی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂آره بعد یه زن و می بینه که بد حجاب افسارشو بکشه بگه هووووش سیخ نکن😆😆😆 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
دخترررررررتنهاااااا عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 1064 پس تقصیره برادرشوهرمه؟؟؟ معلومه که تقصیر اون برادر شوهر مشروبیته به اون چه جاریت چجوری میگرده خاک بر یر همچین مردایی ان شاالله بمیرن که یکم بافرهنگ بشیم
shapaarak مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 870 الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم
parisima1397 عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 563 چه ربطی داره خانوم به حجاب.یکم فکرتونو باز کنین لطفا.حجاب و عفت هیچ ربطی بهم ندارن گلم اینو اخوندای ... دقیقا به موضوع درستی اشاره کردی.پیشنهاد میکنم یه تاپیک با همین موصوع بزن. دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
rosemarybeauty عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 3404 داستان تخمی نسازیم😐 مردم_خر_نیستند# شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم @manahmadmortezaseason1
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 داستان تخمی نسازیم😐 مردم_خر_نیستند# 😂😂😂 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19530 😂😂😂😂😂😂 آره بعد یه زن و می بینه که بد حجاب افسارشو بکشه بگه هووووش سیخ نکن😆😆😆 وایییی هنجرم پاره شد از خنده 😂😂😂😂😂 صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم استاتر زیادی داری حرف مفت میزنی.... جمع کن برو تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
parisima1397 عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 563 معلومه که تقصیر اون برادر شوهر مشروبیته به اون چه جاریت چجوری میگرده خاک بر یر همچین مردایی ان شاالل ... من نمیدونم شما واقعا ساده ای یا خودتونو زدین به ساده لوح بودن.این حجم از ساده لوحی رو چجوری تو خودتون جا دادین؟واقعا باور میکنین این قصه رو؟لابد مثال مشابه هم دارین براش. دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
mamybenitaaa عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 441 الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم احتمالا میخواد ایندفعه شوهرشما بهش تجاوز کنه برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند، ولی برخی دیگرجانت را...
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 وایییی هنجرم پاره شد از خنده 😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
یکتا76 عضویت: 1393/11/12 تعداد پست: 7416 کاش خدا زنها رو جوری خلق میکرد که یه قدرت داشتن که هر نر خری اینجور تحقیرشون نمیکرد آخر سر هم بگنمقصر زنه..من خودم محجبه هستم ولی داغون میشم وقتی میبینم بخاطر یه مشت آشغال زنها باید خودشون با میزان ایمان مردا تنظیم کنند..