2777
2789
پس تقصیره برادرشوهرمه؟؟؟

😐😐😐واقعن که.....

خوبه میگی طفلک جاری تو اتاقش بوده ینی اختیار نداره بدبخت؟؟

معلومه تقصیر برادرشوهرته واقعن که

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پس تقصیره برادرشوهرمه؟؟؟

آره تقصیر اونه

جاریت دوست داره هر جور میخواد بگرده اون کثیفِ جلوی خودش رو نگرفته . بی جنبه ی بدبخت  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال مقصر نباش

ي سري چيزا دست ب دست هم دادن اين اتفاق افتاده

پسر مجردي ك مشروب ميخوره و ادم خود داري هم نبوده و پايبندي ب اصول اخلاقي نداشته، زن داداشي كه لباس نامناسب داشته و هي جلوش جولون داده 

ديگه همين ميشه

ممكن هم بود زن داداشه باحجاب باشه و اين اتفاقم بيوفته

ولي احتمالش كمتره اين حالت

كلا مقصر اصلي برادر شوهرته 

چرا تو حالت عادي اين كارو نكرده، مشروب عقلشو زايل كرده

هیچی بهشون پول اینا داده خونه بگیرن از اونجا برن ماشینم براشون خرید گفت کسی نفهمه فقط

چقدرم که کسی نفهمید 

شما به همه اطلاع دادی عزیزم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اخه جاریمم کرم داره جلو شوهره منم بد حجاب میگرده تازه میگه میخوام ببینه چه اندامی دارم 

پس احتمالا الان جاریت ذوقم کرده با این کار برادرشوهرت 

بعنی چی ک میخوام انداممو ببینه!!!

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

وقتی به خودی هم رحم نمیکنه وای به حال زن های بیرون از خونه

برادر شوهرت از خونه میره بیرون باید به اونجاش پوزه بند ببنده 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

خجالت بکشید ناموس شناس نیستید به زن برادر و شوهر خواهر و اینا به چشم ناموس نگاه کنید اصلا لخت بگرده لخت لخت همچین فکری تو ذهن مشمئز کننده است 

اینا که همه تفکرشون جنسیه حالا چه مذهبی چه غیر مذهبی اینا پست ترین موجودات جامعه هستن که حتی مادرشونم فقط به دید جنسی میبینن اینا کاری هم نکنن ولی تفکرات جنسی ذهنشون عین عمل انجام شده است

وقتی به خودی هم رحم نمیکنه وای به حال زن های بیرون از خونه برادر شوهرت از خونه میره بیرون باید به ا ...

وایی قلادشم بگیره دستش 

واییی خداااااا

لعنتی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))