2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

روغن زیتون بریز رو سالاد بخور میوه زیاد بخور اب هم کم کم 8 لیوان بخور در روز و تحرکم داشته باش زور نزن و فشارن نیار به خودت بهدشم یبوست نباید بزاری بگیری 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دكترم ميگ بايد ميوه بخوري منم ميوه ميخورم خيلي فايده نداره

الو بخور 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من هم مشکل یبوست دارم. آلو و قیصی و گلابی رسیده و انجیر زیاد بخور. هر روز صبح ناشتا خاک شیر بریز تو آبجوش بخور. انشالله مشکل حل بشه. آب سرد نخور و سعی کن یه مدت غذاهای مایع مثل سوپ مصرف کنی

حامله ای؟اوفففف خواهر من تا آخر حاملگی یبوست ب همین شدت خونربزی داشتم و بالاخره هموروئید گرفتم و الان بعد یسال هنوز دارم چبزای گیاهی نخور برای حاملگی خوب نیس من آلو میخوردم روزی چندتا حل میشد

دكترم ميگ بايد ميوه بخوري منم ميوه ميخورم خيلي فايده نداره

بارهنگ خیلی خوبه یه قاشق چایی خوری بریز تو اب جوش دم بکشه بخور. هر روز روده‌هات روون می‌شه

انجیر بخر مربا بپز شربتشو بگیر شبا قبل خواب یه لیوان شربتشو بخور خیلی موثره

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

هر شب پنج تا انجیر خشک و دوتا الو خورشتی رو بریز تو یه لیوان آب.

بذار یخچال.

آبو صبح ناشتا بخور.انجیر و ابوهاشم تا ظهر بخور

عالیه...

خاکشیر با آب جوش... 

انگور بنفش... 

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش

سلام واسه یبوست این روزا انجیر تازه هس بگیرید روزی هرچنتا ک میتونین بخورین فورا خوب میشید حتی کسایی ک میرن مسافرت بخورن اصلا یبوست نمیشن

براے همــہ دعـا ڪنیم مثل پروردگارےڪہ مهربانے اش برهمـہ سایہ افکنده💖
شیر  بخور عزیز مخصوصا وقتی معدت خالیه و ایستادی. مثلا وقت نماز صبح که بلند میشی در حد یه لیوان ...

وای شیر ک بدترش میکنه 

براے همــہ دعـا ڪنیم مثل پروردگارےڪہ مهربانے اش برهمـہ سایہ افکنده💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز