2777
2789
عنوان

خالکوبی

2164 بازدید | 41 پست

خب اول از همه هیچ کدوم از معیار هایی که تو ذهنتونه نیستم (نه محله ی پایین می شینیم  نه دزدم نه خلافکارم و.....) اما حس خوبی به خالکوبی دارم که متاسفانه جنبه ی خوبی برای زن و مرد نداره

تایپکم جنبه ی سرگرمی داره با تشکر

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من خوشم میاد از  خالکوبی ولی اضلا تو کشورمون جا نیقتاده

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلیم خوبه .منم عاشق تاتو ام😊

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

واه خالکوبی که خوشکله. چه ربطی به دزد و محله پایین و داره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شما چه کار هایی رو دوست دارید که کمی عاقلانه نیست؟؟

دوستای دختر نداشته باشم بیشتر پسر باشن 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

من تتو دارم خیلیم دوسش دارم واقعاکسایی ک ب تتو ب دید بد نگاه میکنن خیلی کوته فکرن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊