نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دوست پسرم یهویی بی مقدمه بهم گفت دوستت دارم خانومم😍😂😂😂😂😂😂😂😂
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نمیدونم یجوریم حال خوشی ندارم جسمی و روحی قاطی شده اضطراب دارم میدونی دلم یجوریه انگار توش خ ...
ببخشید نزدیک پریودت نیست؟
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نظراتتون رو در مورد پیام های بازرگانی حال به هم زن تلوزیون بگید
منم یخچال رو خالی کردم بس که خوردم.رفتم سراغ کابینت ...فعلا پفک پیدا کردم میخورم...
وای منم بستنی دارم میخورم
مامانم اینا فردا میرن سفر تنها میشم😩😢😭😭😭تازه من که اصلا وابسته نیستم و بقیه رو مسخره میکردم😑😯😐
منظم نیس پریودم ولی خیلی وقته نشدم شاید بخاطر اینه ولی من بیشتر وقتا اینجوری میشم دلم ...
از لحاظ هرمونی بهم ریخته ای حتما آزمایش بده واسه تیروییدم همینطور شما جسمی مشکل داری که باعث شده رو اعصابت تاثیربزاره
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش