2777
2789
عنوان

کادوی ماهگرد

2229 بازدید | 22 پست

سلام دوستان .من کادوی ماهگرد 2مونو گرفتم واسش,ولی نمیدونم اون اصلا یادش هست یا نه؟!جمعه 9ماهگردمونه,

یا میخواد حرکتی بزنه یا نه.

بنظرتون من کادومو بدم تحت هر شرایطی یا نه,اگر اون داد منم بدم بهش؟

چون تا حالا همچین حرکتایی نزده,ولی اینم بگم 100%مطمعنم که خسیس و اینا نیست فقط خیلی مشغله کاری داره خیلیییی.

چه کنم؟؟؟؟؟؟؟

تولدشم 3مهره,دوستم گفت اگر یادش نبود حرکتی نزد توام نده بهش نگه دار با کادوی تولدش یکیش کن,

ست بهداشتیه NIVEAگرفتم براش .

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ماهگرد چیز من در اوردی هس😂😂😂دعا کن سالگردیادش بمونه ماهگرد پیشکش 

اون که ایشالا یادش میمونه🙈❤ ولی این بهونه ایی هست که بهم حس خوب بدیم و عشقمونو نشون بدیم.کادو دادن و گرفتن خیلی خوشحال کنندس

اخه خدایی ماهگرد دیگه چیه ول کنین هر ماه که خیلی بیمزه میشه

عزیزم این یه بهونس واسه اینکه به یاد طرف باشی ,سالگرد که خیلی دیر به دیره,بعدشم که ماهگرد اول رو هیچ کاری نکردیم هیچ کدوم

اون که ایشالا یادش میمونه🙈❤ ولی این بهونه ایی هست که بهم حس خوب بدیم و عشقمونو نشون بدیم.کادو دادن ...

کی گفته پسرا خیلی خوشسون نمیاد خخخ بعصیاشون اینکار ولوس بازی میدونن

من ماهگرد رو ندوس😐 ینی یجوری بود اونموقع ازینا مد نبود ب خودم اومدم دیدم داره ب سال میرسه تازه فهمیدم چیشده😂

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
ماهگرد ۲؟ خدایی اینو دیگه مد نکنید مردم نون ندارن بخورن

عزیزم مد شده ما نمیکنیم,هیچکدومتون ج سوالمو ندادین که.بعدشم این بستگی داره به زوجا هر کی بخواد انجام میده,من دوست دارم