2777
2789
عنوان

کادوی ماهگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 22 پست
عزیزم این یه بهونس واسه اینکه به یاد طرف باشی ,سالگرد که خیلی دیر به دیره,بعدشم که ماهگرد اول رو هیچ ...

درسته بهانه شادی خوبه ولی دیگ لُس میشه هرماه تکرار شه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
عزیزم این یه بهونس واسه اینکه به یاد طرف باشی ,سالگرد که خیلی دیر به دیره,بعدشم که ماهگرد اول رو هیچ ...

اخه بنظر من هر ماه خیلی خز میشه ولی سالانه مناسبت های زیادی هست سالگرد عقد و عروسی و تولد و روز زن و مرد و....

منم خودم هدیه دادن رو خیلی دوست دارم نظر شما هم محترم چون ادم گاهی با هدیه دادن و گرفتن روحیش عوض میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته بهانه شادی خوبه ولی دیگ لُس میشه هرماه تکرار شه

ماه اول کاری نکردیم,نمیدونم چه کنم اخه خریدمم😐😂پس بنظرتون ندم؟

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
اخه بنظر من هر ماه خیلی خز میشه ولی سالانه مناسبت های زیادی هست سالگرد عقد و عروسی و تولد و روز زن و ...

پس ندم دیگه با این اوصاف?تولدشم نزدیکه میزارم رو کادوی تولدش

خخخ ولی واقعا وقتی طرفش یادش نیست به زور بخان یادش بیارن چه فایده داره😂😂😂😂

😒😂😂

ماه اول کاری نکردیم,نمیدونم چه کنم اخه خریدمم😐😂پس بنظرتون ندم؟

نه مردا مثل ماخانومانیستن باراول شایدبنظرشون باحال بیاد باردوم تودلشون میگن این لوس بازیاچیه😂کادو رونگهدار یوقت دیگ بده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊