2777
2789
واییی اینارو !!!! چه عتیقه هایی هستن واقعا که ؟!!  اون اس هاشو دیدم سرم سوت کشید ، قشنگ میخواد ...

دقیقااااااا. دختر میبینن بهش یکم رو میدن بساطشون اینه ملت خُل نشدن که.  حالا ببین بااینا صمیمی بشن چیکارمیکنن

اینجورمهمون ازون مهموناس ک صابخونه رو از خونش پرت میکنه بیرون.  در اصل کلمه مهمون بکسی گفته میسه که تا۲روز جایی اقامت داره بیشتر ک دیگه مهمان حساب نمیشه

براش بنویس تو نخورده بودن خودتو با ویار نوتللللا ثابت کردی لزومی نمیبینم توضیح بدم برات الان کجام چو ...

اینم بگو انقد مفت خورین ک آداب مهمونی رفتن هم بلد نیستین اگه آدمیزاد بودین قدمتون سر چشم حیف ک نبودین واقعا لایق احترامی ک بهتون گذاشتم نبودین همون خوب شد ک خودتونو نشون دادین

اه اعصابم خورد شد جوابشو بده تو دلت نمیونه آشغالای عوضی

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چي ميذاشتي تا يك شنبه بمونن

ي روزم زياديشون بود

يكم شعور و غرور ندارن

حداقل بگن بابا ما ي هفته اونجا بوديم بسه ديگه

اس ام اس داد بگو چقد كنه ايي تو يكم غرور نداري خونه خواهرشوهرت ااحت نيسي برو مسافر خونه فقط تلپ شدنو بلدي بگو بد نيست دست تو جيبت كني

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
براش بنویس تو نخورده بودن خودتو با ویار نوتللللا ثابت کردی لزومی نمیبینم توضیح بدم برات الان کجام چو ...

استارتر بهشون رو داده که اینا جری تر و پرروترشدن. بعضی بیشعورا هستن از خوبی ملت سواستفاده کنن

واقعا دستام میلرزه  داره هی زنگ میزنه  جواب نمیدم

وااای وااااای استارترررر اینا دیگه کی ان؟؟؟؟؟واسه یه ادم بی شعوررررر استرس گرفتی؟؟؟؟؟محکمممم باش. کاری به شوهرت نداشته باش.‌شوهره منم اینطوره. منم جای توبودم خودم با برنامه مینداختمشون بیرون. شوهره منم پشتمو خالی میکنه جلوی مهمون های شهرستانیشون. منم عین تو بی زبون. ولی دوساله الان محکمممم ایستادم که نیان. مادرشوهرمم گردن نمیگیره میگه سمت من نیان. مهموناشون بدتره مهمونا شما سرسفره میگفتن فست فود نمیخوریم برامون ماهی سرخ کن😏😏😏برا۳۰نفررر. حالا من خونه مادرم فقط ماهی میخورم چون شوهرم بد ش میاد از بوش. برگشت گفت برو توپارکینگ براشون سرخ کن تودمای هوای۴۰درجه😑😑😑😑😑😑😑😑😑 شوهره منو میدیدی خودکشییی میکردی😑😑😑😑😑😑😑 پوستتو کلفتتتتت کن بی خیال باش و محل نده به شوهرت

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
استارتر بهشون رو داده که اینا جری تر و پرروترشدن. بعضی بیشعورا هستن از خوبی ملت سواستفاده کنن

همون دیگه اگه نمیتونه زنگ بزنه اسمس بده بتوپه لهشون خودشونو جم میکنن الان اینا واقعا خودشونو محق میدونن اگه چیزی نگه آبروشو تو فک فامیلشون میبره!

باااید جواب بده

# استارتر_جواب_بده_نترس

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

استارتر جان

کار درستی کردی.هیچ بی آبرویی هم نبوده.آدم پررو آبرو و احترام سرش نمیشه.بخدا اگر تا یکشنبه هم جلوشون خمو راست میشدی بازم موقع رفتن بیشعوریشونو نشون میدادن.

اصلا غصه نخور.هیچی مهمتر از آرامش خودتو شوهرت نیس.

الانم اگر زنگ زدن بردار و بگو آره عزیزم خوبه که الان دیگه یکمم فهمو شعورتون فعال شده و فهمیدید ما مسافرت نرفتیم.ما.خواستیم عزت نفستون بیش از جلو ما شکسته نشه که گفتیم میریم مسافرت که شما خودتون زحمتو کم کنید.ولی بازم شعور نداشتین.

الان دیگه رک بهت میگم منو شوهرمو خانوادهامون از این پرروگی شما خسته شدیم.یک هفته س زندگی برامون نزاشتید.از صاحب شدن خونمون تا ویارای مختلف جنابعالی.

لطفا شرّ رو کم کنید.

دیگم نه زنگ بزنید نه پیام.

بعدم خودتو شوهرت پیاما و زنگ زدنشونو بلاک کنید

شايد از رفتارشون پشيمون شدن تماس ميگيرن معذرت خواهي كنن جواب بده نترس اينجوري بعد ي هفته پذيرايي شما ...

نه بابا زیادی مثبت فکر کردی گلم. این افکار و رفتار برا همچنین آدمایی توهین به شخصیت خوداستارتره. طرف لیاقت محبتو نداره بیجا کرده پشیمون شده. شوهردوستش رفته خونه خواهرش و معذبه؟ ولی خونه غریبه معذب نیست؟! چه حرفا.  معلومه بهشون رو نمیدن بایدم معذب باشن همه از دستشون فرارین 

عین جاریه منه .البته صد رحمت به جاریم .

جاریم یه جا سفره باشه حاضره کتک بخوره ولی سر اون سفره بشینه .شوهر فامیلمون  یه بار دستشو گذاشت جلو در گفت کجا؟ مگه شما ناهار دعوت بودین؟ این خنداخند از زیر دستش اومد تو .خخخ

تازه از غذا ایراد گرفت که من فکر کردم گوسفند کشتن کباب میدن نگو جغور بغوره 😂😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وااای وااااای استارترررر اینا دیگه کی ان؟؟؟؟؟واسه یه ادم بی شعوررررر استرس گرفتی؟؟؟؟؟محکمممم باش. کا ...

شوهرتون دقیقا مث شوهره من میمونه 

خیلی پشتم خالی میکنه الانم رفته تو قیافه واسم 

اونام دیگه فعلا زنگ نمیزنن 

بزنن میخام بردارم جوابشون قشنگ بدم والا نمیترسم بیخیال

واقعا حق داشتی عزیزم  چه میشه کرد  واقعا بعضی وقتا آدم  کسی رو پیدا نمیکنه مثل خودش ...

چه ادمهای بی معرفتی بودن 

من هم دقیقا بخاطر همین سواستفاده کردن با خیلی هاشون قطع رابطه کردم 

بحث خرج کردن نیست اصلا، ولی از زرنگ بازی،بدم میاد 

فقط چند تا دوست انگشت شمار دارم که خدایش خیلی خوبن فقط با همون ها رفت و امد دارم 

الان خیلی از بستگان میگن چرا با همه رفت و امد نمیکنی

چون خودشون هر جایی میرن با دوستهاشون دونگی حساب میکنن بهشون فشار نمیاد و خوش میگذرونن و.با همه هم رفت و امد دارن 

ولی من اصلا روم نمیشه دونگی 

یا مهمون هم بشن دست تو جیب نمیکنن کلا راحتن