2777
2789
عنوان

بوی بد خونه

3088 بازدید | 37 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید من هر وقت میرم سرکار موقع برگشت که در خونمو باز میکنم بوی خیلی بدی میاد نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید هر چقدر هم خوشبو کننده میزنم تاثیری نداره نمیدونم از چیه خودمم خیلی مرتب و تمیزم یعنی نه ظرفا میمونن نه آشغالا که بو بدن همیشه میترسم موقع ورود کسی همراهم باشه این بوی بد خیلی زشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه منم اولا اينجوري بود از لوله هاست ماشين لباسشويي چن بار روشن كردم ستشو داد خوب شده الان

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
یعنی امکانش هست از لوله ها باشه؟ واقعا خستم کرده این بوی بد

احتمالا ..لوله کشی خونتون تازس؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
بوی چی میاد مثلا    

نمیدونم بوی چیه میرم آشپزخونه بو نمیاد میرم اتاق خوابا هم بو نمیاد تو سالنم بو نمیاد اما وقتی در خونمو باز میکنم یه بوی خیلی بدی میزنه تو دماغم

کابینت زیر سینک ظزفشویی سالمه؟؟

اگه جنسش ام دی افه چک کن ببینن نپوسیده باشه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره