2777
2789

ما تازگیا خویش فرما بیمه کردیم. برا زایمانت میتونی. برو ی شعبه مدارک ببر و ...

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش چیه عزیزم...باید مدارکتو ببره تحت تکفل وارد سیستمت کنه دفترچه بگیری...همون کارگزاری ببره که ماهیانه لیست رد می شه ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ما تازگیا خویش فرما بیمه کردیم. برا زایمانت میتونی. برو ی شعبه مدارک ببر و ...

چقدر ماهیانه می دی عزیزم...یعنی نفری چقدره خویش فرما...ازمایشات پزشکی هم لازمه؟بعد اگه کسی بیمه بوده می تونه از ادامش خویش فرما بشه؟

شغلش چیه عزیزم...باید مدارکتو ببره تحت تکفل وارد سیستمت کنه دفترچه بگیری...همون کارگزاری ببره که ماه ...

شغلش ازاده هیچ بیمه از نداریم به غیر سلامت

شغلش ازاده هیچ بیمه از نداریم به غیر سلامت

اهان..پس خویش فرما باید بشید..نمی دونم هزینه ماهیانه ش چقدره خیلی باید بالا باشه ...😞

بیمه اجباری بیمه ای هست که وقتی یک جایی مثل شرکتی کارخونه ای جایی کار میکنه بیمش میکنن و ماهانه یا از حقوقش یا خودشون یک مبلغی رو کم میکنن یا میدن.بیمه خویش فرما هم که خودتون باید برین کلا پرداخت کنین و خودتون رو بیمه کنید بیمه کارگری رو هم مثل خویش فرمایه ولی مبلغی که برای بیمه میدی ماهانه  کمتر هست  و از طریق مدارک فنی حرفه ایه

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
چقدر ماهیانه می دی عزیزم...یعنی نفری چقدره خویش فرما...ازمایشات پزشکی هم لازمه؟بعد اگه کسی بیمه بوده ...

شوهرم ماهی ۳۱۰ میده من و بچم تحت تکلفشیم. فقط اون  رفت برا آزمایش پزشکی. 

بله میتونی بری خویش فرما ادامه بدید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من هم تامین اجتماعی دارم هم تکمیلی    برا زایمان هر دوش حساب میشه یا یکی؟؟؟؟

بستگی داره تکمیلیت برای چ شرکتی باشه وکدوم بیمارستان قبول می کنه ...ضمن اینکه تکمیلی ها سقف دارن