من الان 23 سالمه و چیزی که یه مدته بد جوری ذهنم رو درگیر کرده اینه که تو این 23 سال، 99٪ بی احترامی ها، کار راه ننداختن ها، مسخره کردن و توهین ها، حسادت ها، ووو از طرف خانم ها بوده به من، نه از طرف آقایون. بعد همش فاز فمینیستی داریم که پشت همیم. به خدا هر جا رفتم از کارمندش تا دکترش مرد بوده با بهترین نحوه ی برخورد رو به رو شدم. یا حتی بعضی وقتی که بدون ماشینم و می خوام از خیابون رد شم بستگی داره راننده زن باشه یا مرد، اگه مرد باشه حتما برام وای میسته حتی اگه از ختکشی هم رد نشم، ولی وای به حال وقتی که با یه خانم طرفم. الانم یه تاپیک زدم یه سوال پرسیدم (تاپیک قبلی) با انواع و اقسام بی احترامی ها، درسته شاید زیادی از دست همسایمون ناراحتم و کار اشتباهی بوده پخش فیلمشون، ولی چرا این همه بی احترامی، اگه تاپیک رو بخونید پرسیدم مدیون میشم یا نه، یعنی خدا و اون دنیا حالیمه، باز توهین... . به خدا از بچگی همیشه دوست داشتم پسر بودم، مردا یه خوبی دارن اینه که خیلی کمتر بر اساس جنسیت با دیگران برخورد می کنن.
دوست داشتم معلم املای تو بودم! و ”دوستت دارم” را املاء بگویم ... و هی بپرسم تا کجا گفتم؟ تو بگویی دوستت دارم. فروغ فرخزاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من همیشه فکر میکنم که چرا مادرشوهرا به جای اینکه طرف هم جنسشون رو بگیرن اینقدر عروسشون رو میکوبن و پسرشون رو اهمیت میدن
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
باور کنین مافوق ما ک خانم هست، اصلا انگار با خودش هم قهره. اینقد ک بی دلیل فقط واسه نشون دادن قدرتش، بد برخورد میکنه و انعطاف نداره اصلا.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))