2777
2789
عنوان

آنتی تی پی او بالا

12912 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها کسی بوده با آنتی تی پی او بالا بارداری سالمی داشته باشه؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
همون کم کاری تیروئید میشه ؟ 

آره قرص میخورم و کم کاری کنترل شده اما آنتی تی پی همچنان بالاس

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بالاست چنده

منم بالا بود قرص می خوردم دومین اقدامم باردار شدم الان پسرم ۳ سالشه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من کم کاری تیروئید دارم 

با قرص کنترل شده 

الان هفته بیستم بارداری ام 

خدا رو شکر مشکلی ندارم. 

اصلا نگران نباش 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

مال من بالای ۱۰۰۰ دو تا سقط داشتن که قلب تشکیل نشد همه ی آزمایش ها رو دادم انعقاد خونم هم مشکل داره دکترم گفته هر وقت فهمیدم باردارم باید آسپرین و آمپول های ضد انعقاد استفاده کنم.دیگه برای anti tpo چیزی نگفت.تحت نظر دکتر غدد هم هستم چون کم کاری تیروئید دارم،اونم میگه تا وقتی تیروئیدت تنظیمه مشکلی نیست.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خیلی بالاست چنده منم بالا بود قرص می خوردم دومین اقدامم باردار شدم الان پسرم ۳ سالشه

خدا نگهش داره برات من ۷۰۰ هست 

مال من بالای ۱۰۰۰ دو تا سقط داشتن که قلب تشکیل نشد همه ی آزمایش ها رو دادم انعقاد خونم هم مشکل داره ...

آخی عزیزم ینی سقط ها برای آنتی بالا بود؟ تی اس اچ هم بالا بود و شما خبر نداشتی یا اینکه تنظیم بود؟

مال من بالای ۱۰۰۰ دو تا سقط داشتن که قلب تشکیل نشد همه ی آزمایش ها رو دادم انعقاد خونم هم مشکل داره ...

منم دکتر غدد میگه فقط تیرویید باید تنظیم باشه و آنتی تا همیشه تو خون مثبت میمونه و پایین نمیمونه برای همین میترسم 🙁

منم دکتر غدد میگه فقط تیرویید باید تنظیم باشه و آنتی تا همیشه تو خون مثبت میمونه و پایین نمیمونه برا ...

نه سقط هام و بعد آزمایش هام گفت بخاطر مشکل انعقادیت بوده.نه تیروئیدم تنظیم بوده و هست ولی anti tpo همیشه بالاست.پزشک زنانم هم حرفی از آنتی تی پی او نزده اونم میگه وقتی تیروئید تنظیم باشه مشکلی نیس

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
واسه منم 600 تیروئید نرمال یه بار سقط داشتم نمیدونستم مشکلمو الان دوباره باردارم هفته 19

چند هفته بودی ک سقط کردی؟

نه سقط هام و بعد آزمایش هام گفت بخاطر مشکل انعقادیت بوده.نه تیروئیدم تنظیم بوده و هست ولی anti tpo ه ...

انشاءالله که هرچه زودتر خدا بهت یه نینی سالم و خوشگل بده توام برا من دعا کن

11هفته ولی قلبش ده روزی بود ایستاده بود

انشاءالله که نینیت سالم و خوشگل بیاد تو بغلت