2821
2789
عنوان

😔😔😔😔حالم خیلی بده

738 بازدید | 22 پست

میشه بیاین برام دعا کنین...شماها دلتون خیلی پاکه دعا کنین برام منم بیام اینجا و براتون ایت االکرسی بخونم نیت کردم خدا حاجتم رو داد ب نیتتون 114 تا ایت الکرسی بخونم... میشه برام دعا کنید😔😔😔😔😔دعا کنید داداشم دست خالی برنگرده😔😔😔😔

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
توکلت بخدا

دیگ دلم داره میترکه😔😔😔😔😔خدا تو نگاهمون کن...داغون داغونم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطور مگه؟؟؟

مشکل مالی داریم...همه اموالمون شده ملک چیزیم فروش نمیره خسته شدیم ب خدا...

برات آیه الکرسی خوندم البته اگه لایق باشم 

قربون دل مهربونت بشم حدا کنه خدا ب حق دل پاک شما کمکمون کنه

منم داغون داغونم برام ایه الکرسی بخون

خدا حاجتتو بده

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

بخدا بسپار قضیه رو دیگه هم بهش فکر نکن

ببین به این فکر کن اگه مثلا یه کاری رو به یه نفر مطمئن بسپاری که انجام بده دوباره خودت هی به نحوه انجام کار فکر میکنی؟

مسلما نه!

حالا خدا که بهترینه وقتی از ته دل ازش بخوای  توکل کنی و دیگه بهش فکر نکنی همه چی به بهترین شکل درست میشه

خدا خودش تو قرا گفته که هست تا ما ارامش داشته باشیم با خدا ارامش رو تجربه کن. نتیجه رو به زودی خواهی دید

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
بخدا بسپار قضیه رو دیگه هم بهش فکر نکن ببین به این فکر کن اگه مثلا یه کاری رو به یه نفر مطمئن بسپار ...

امیدوارم😔