2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

237 بازدید | 24 پست

نمیدونم بمونم یابرم.شوهرم خیلی بداخلاقه گاهی وقتا خوبه ولی تواین یکی دوماه بارداری یکی دوبار جاروبرقی کشیدبرام یکی دوبارظرف شست برام دیروز بخاطر اینکاراش بامن دعواگرفت ک توچرا همش خوابی من این کارمیکنم اون کارمیکنم خسته ازسرکارمیام همه کارارو میرسم مامانش صداماروشنید اومدبالا گفت چطونه مثل سگو گربه بهم میپرین من گفتم من همش حالم بهم میخوره اعضای بدنم کسله دردمیکنه کارامودیرانجامیدم هادی بخاطراین شاکیه بعدمادرشوهرخودش چشم دیدنمونداره رفت ظرفاروشست من گریم گرفت هادی دادبیدادمیکردک اره همش منو تقصیرکارمیدونین ولی نگاه کنید من همه کارمیکنم براش ولی اون پیش چشش نیست دلم میخواست اون صحنه خفش کنم حیف ک مامانوبابام مسافرت هستن والا میرفتم.واقعاخسته شدم ازاخلاقاش هیچ جانمیبره منو همش باخواهراشوخانوادش دوست داره تفریح بره باب میل اونا رفتارکنه من انگارزیادیم مادرشوهرم چون من براش کارنمیکنم زیاد چشم نداره ببینه منو البته منم خیلی دوست دارم تودلشون جا بازکنم یه کارایی میکنم ک اوناروخوشحال کنم ولی اونا همیشه اخلاقشون گنده همه فامیل درموردشون بدمیگن این باهمه فامیل خاله دایی عموعمه چپ هستن فقط خودشونوقبول دارن

بگین من چیکارکنم شوهرم خیلی لجبازه خیلی سیاستیه خشکوبداخلاقه واقعااز زندگی ک باهاش دارم خسته شدم متاسفانه یهوباردارم شدم.خداکنه بچم مثل اون نشه حداقل چشموامیدم تواین زندگی مزخرف ب بچم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم بااش به خاطر نی نی حداقل ... بعدشمم سعی کن کارهای روزانه تو انجام بدی . منم خیلیی حالم بد بود  قرص دمیترون میخوردم بالا نمیاوردم و حداقل به ظاهر زندگیم می رسیدم . شوهرتم حق داره خسته از سر کار بیاد ببینه همه جا نامرتبه و تو هم خوابی و خبری از غذا نیست ، خب صداش در میاد دیگه .. 

به نظر من سخت گرفته ای کارا خونه را خودت بکن دیگه که اون از سر کار میاد نخواد ظرف بشوره و... 

منم حالم خوب نیست جفتمم جلو دوراز جون شما از صبح که بیدارمیشم تا ظهر ودوباره ازعصرتا شب عین سگ کار میکنم. 

اما وقتی شوهرم میاد با تمام کلافگی خونه را مرتب غذا آماده همه چی 0k. 

اصلا هم دست به هیچ کاری نمیزنه هیچی یعنی_0_

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
تا وقتی با اونایی اخلاق شوهرت عوض نمیشه

چیکارکنم شوهرمم ادمی نیست ک خونه روعوض کنه یا از اینجابره دلش پاره میشه براخانوادش.یکی ازفامیلا شوهرم میگفت هادی زمانی اخلاقش خوب میشه ک فوت کنه بابا مامانش.واقعاچراانقد اینطورین ک ادم بایدیه همچین چیزی توذهنش بیاد

یعنی برم براطلاق؟

وااا

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
یعنی برم براطلاق؟

نه بابا طلاق چیه بشیننید باهم صحبت کنید حرف بزنید مادرشوهرت باید می گفته این زن حاملست یه ذره مراعاتشو کن مطمئن باش ازین خونه بری این همه وابستگی و مشکل هم از بین میره همه کسایی که تو یه اپارتمونن این مشکلات با هم دارن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
چیکارکنم شوهرمم ادمی نیست ک خونه روعوض کنه یا از اینجابره دلش پاره میشه براخانوادش.یکی ازفامیلا شوهر ...

تو هم سعی کن با خانوادش مچ شی که کمتر اذیت بشی .. فکر کنم شوهرت از اینا باشه که اگه مادر خواهرش تو رو تایید کنن و بگن خوبی ، اخلاقش عوض بشه !

من شوهرم روزای اول زایمانم توقع داست براش چایی دم کنم میوه بشورم و غذا درست کنم مامانم مریض بود نمیتونست بیاد کمکم خواهرمم روزا میومد و دیگه شب میرفت...بخدا بجان دخترم کتک شدیدی من از شوهرم روز هفتم زایمانم خوردم اونم سر اینکه غذا دیر شده... طلاق نگرفتم یعنی با یه بچه کوچیک هفت هشت روزه چاره ای نداشتم

من شوهرم روزای اول زایمانم توقع داست براش چایی دم کنم میوه بشورم و غذا درست کنم مامانم مریض بود نمیت ...

هی خدا چرا مرداالان اینجوری شدن خداباسو بانیشولعنت کنه.باز روکله مادرشوهرم چهارکیلواخمه ک چرا تو خونه من نمیای کارنمیکنی دلم میخواد بمیره زودتر