2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
خیلی بی فکرن من لامصب خوابالوشدموکسل.

درکت می کنم منم بعضی روزا اصلا توان انجام کاری رو ندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بی فکرن من لامصب خوابالوشدموکسل.

خوب درمورد شرایطط باهاش حرف بزن اما اینو توجیه نکن برا خودت سعی کن صبح که بیدارمیشی همه کاراتو بکنی غذااماده وبعد بخوابی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
تو هم سعی کن با خانوادش مچ شی که کمتر اذیت بشی .. فکر کنم شوهرت از اینا باشه که اگه مادر خواهرش تو ر ...

خانوادش هیچوقت تاییدم نمیکنن خودشون هیچ گهی نیستن ولی ازم میخوان من کاره ایی بشم ک کمک خرج پسرشون بشم ازم میخوان مثل کلفت خونشون کلفتی کنم حرف نزنم فقط مطابق دستوراوناعمل کنم

خوب درمورد شرایطط باهاش حرف بزن اما اینو توجیه نکن برا خودت سعی کن صبح که بیدارمیشی همه کاراتو بکنی ...

دیگه حتی دلم نمیخوادنگاش کنم حتی حاضرنیستم پیشش بخوابم میخوام مثل غریبه توخونش باشم تابچه بدنیا بیاد بعد برم دنبال کارای طلاق.میخوام راحتش بزارم وقتی ازسرکاراومد غدادرست کنم بخوره بره روکامپیوتریا موبایل یا بره خونه خانوادش اصلا دیگه میخوام بیخیالش شم

نه بابا طلاق چیه بشیننید باهم صحبت کنید حرف بزنید مادرشوهرت باید می گفته این زن حاملست یه ذره مراعات ...

ن مادرشوهرم تازه میگفت من قدندارم کارکنم.اصلامنونگاه نمیکردب هادی میگفت میخوتستی بیای خونه ماغذابخوری یعنی من بخورم یانخورم براشون مهم نیست اگرمن خدا دارم باید اه منواوناروبگیره

اروم بااش به خاطر نی نی حداقل ... بعدشمم سعی کن کارهای روزانه تو انجام بدی . منم خیلیی حالم بد بود & ...

نبابا غذادرست میکنم همیشه گاهی وقتا ظرفامودیرمیشورم یا لباساروک لبالسشویی میشوره من دیرپهن میکنم این ازسرکارمیادمیره خونه خواهرش خونه سازی چطور ازاونجاخسته نمیشه دوست داره هرروز بره خواهرجان ایناهمه خرفه ادم بایدشانس داشته باشه

دیگه حتی دلم نمیخوادنگاش کنم حتی حاضرنیستم پیشش بخوابم میخوام مثل غریبه توخونش باشم تابچه بدنیا بیاد ...

الان عصبانی هستی. 

بعد هم اینقدر راحت درمورد طلاق حرف میزنی عجیبه من الان میخوام بگم ظهرنون و ماست میخوریم جرات ندارم بگم میترسم ماست تویخچال خراب شده باشه بعد شما اینقدرراحت درمورد طلاااااق صحبت میکنی؟ 😠

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

عزیزم بارداری ام یکم حساست کرده موقعی ک میبینی یکم حال داری ی کم ازکاراتوانجام بده جارودستی بکش هرروزحداقل ظاهرخونه تمیزنشون میده روی خودت کارکن چیزایی بخورکه انرژیتوزیادکنه منم باردارم جارودستی میکشم شوهرم کمرش دردمیکنه خواهرم هفته ای یکبارمیادکمکم جاروبرقی میکشه ودستی ب خونه میکشه منم هرروزجمع وجورمیکنم خونه روظرفارم یکم طول میکشه تابشورم چون حالت تهوع ودرددارم اماشوهرم درک میکنه یعنی همشون بایددرک کنن اونابچه میخوان بچه ک ازبادهوانیومده سختیاش همه برای مادره دیگه غرغرنداره دوتاکارانجام دادن

عزیزم بارداری ام یکم حساست کرده موقعی ک میبینی یکم حال داری ی کم ازکاراتوانجام بده جارودستی بکش هررو ...

شوهرم خیلی بی احساسه خیلی.من هروقت حالم خوب باشه تمیزمیکنم ولی این فقط روزایی ک من حالم بده تمیزنیست خونه رومیبینه