2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست
عزيزم شما هنوز كاسه صبرت لبريز نشده، ببين انشالله كه نشه ولي شنيدم اگه راجع به زندگي كسي قضاوت كني ...

فقط ي چيزي وقتي چيزي و نميدوني قضاوت نكن بعضيا تو اين سايت در عجبم ازشون ك دوس دارن اتفاقاي تلخ و همه مرور كنن اگه باشون هم عقيده نباشي

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مادرشوهرمن ازم دوره ولی بازم شنیدم که به شوهرم گفته نگیرش میخوایش چیکار این دخترنامزد داشته بد درد نمیخوره ازدواج کنی خانواده نامزد قبلیش یه بلایی سرت میارن وکلی حرفایی دیگه دوتا برادرشوهرمم بامادرشون دست به یکی کرده بودن که شوهرم بامن ازدواج نکنه  ولی شوهرم کارخودشو کرد بحرفه اونا گوش نداد تا چندماه به داداشهاش زنگ نمیزد بامادرش سرد صحبت میکرد دلیلشو میپرسیدم میگفت چون پشت سرتو خیلی حرفازدن میگفتم اشکال نداره اونم مادره دلش سوخته فکرمیکرد بلایی سرت میاد بلاخره پسرشی باهاش خوب صحبت کن حتی عید بود کلی اسرار کردم که زنگ بزنه به داداشهاش باهاشون صحبت کنه میگفتم بزرگترن بدل نگیره کینه ای نباش شوهرمم زنگ زد صحبت کردن درصورتیکه برادرهاش حتی عروسی مونو تبریک نگفتن بازم دوستشون دارم وقتی بفهمم دونفرباهم قهرن کلی عذاب میکشم تااشتی نکنن اروم نمیشم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

خب حالا که چی مثلا؟

بدی داریم تا بدی،بعضی از مادرشوهرا واقعا ستمکار و ظالم هستن،خدا نصیب کسی نکنه

وقتی ی نفر دلت رو بشکنه اعصابتو خرد کنه زندگیتو بپاشونه چطور میشه نسبت بهش محبت داشت؟چطور میشه فکر کرد مادره و برای بچه هاش عزیزه پس نفرینش نباید کرد؟

اینکه شما اینکارو نمیکنی بخاطر اینه که هنوز به حد اشباع نرسیدی و مادرشوهرت ازون بدجنسا نیست

دلیل نمیشه بقیه رو سرزنش کنی

🌷

من یه مادر شوهرم به پسرم از روز اول که الان دوسال عقد هستند گفتم اگه به زنت بی احترامی کنی اشکش رو دربیاری دلش روبسوزونی بهش خیانت کنی وخلاصه جلوی جمع کوچیکش کنی شیرم رو حلالت نمیکنم وهرگز نمیبخشمت 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
مادرشوهرمن ازم دوره ولی بازم شنیدم که به شوهرم گفته نگیرش میخوایش چیکار این دخترنامزد داشته بد درد ن ...

به نظرم ارام جان اصرار نكن كه زنگ بزنه يا هر چي بهش بگو ببين من تو رو. دوست دارم خانوادتم برام محترمن ، توي خودمم ايرادي نميبينم هر مسي عقيدت ي خودشو داره ولي هيچ جاي قانون و عرف و شرع ننوشته داشتن نامزد در گذشته كسي رو بدبخت ميكنه خانواده تو حساسن روي تو خب چه عالي اين يني دوست دارن تو اگر اونارو همين قدر ميخواي به خاطر من بي محلي نكن بهشون لطفا اگرم اين انتخابه خودته كه در تماس نباشي من مشكلي ندارم بهر حال خواستم بدوني كه نظر تو هر كي باشه براي منم بهترينه ....ابنجوري خودت خلاص كردي هر چي ام بعدها بشه نميگن تو كردي 

خب حالا که چی مثلا؟ بدی داریم تا بدی،بعضی از مادرشوهرا واقعا ستمکار و ظالم هستن،خدا نصیب کسی نکنه ...

عزیزم ناراحتی نداره یکی در برابر ناملایمتها صبوری میکنه یکی هم نمیتونه صبوری کنه ولی هردو زجر کشیده هستید وهردو هم حق داریدبه اعصابتان غلبه کنید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شما درست صحبت کن،عقده ای یعنی چی؟ تاپیک میزنی منتظر باید بپذیری که هرکس نظرشو بده فقط انتظار تایید ...

اخه عزيز نظر دادن بي طرف بايد داد اگه بخوايم بنا به تحربه شخصيه خودمون نظر بديم خب كار نميكنه بقيه ررم ناراحت ميكنه فارغ از همه چيزايي كه ما تجربه كرديم نظر بديم بهتره 

به نظرم ارام جان اصرار نكن كه زنگ بزنه يا هر چي بهش بگو ببين من تو رو. دوست دارم خانوادتم برام محترم ...

میدونم عزیزم بارها بهش گفتم شاید اونا فکرکنن من نمیزارم زنگ بزنه ولی دل من پاکترازاین حرفاست خودم دعوای شدید کنم افسرده میشم گریه میکنم که چرا بافلانی دعواکردم که باعث قهرشد بعد نیم ساعت صحبت میکنم چون واقعا احساس بدی بهم دست میده چون ازخدای بالاسرم میترسم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
میدونم عزیزم بارها بهش گفتم شاید اونا فکرکنن من نمیزارم زنگ بزنه ولی دل من پاکترازاین حرفاست خودم دع ...

عزيزم ❤️ ، شوهرت حتما تورو درك ميكنه ما خانما پيچيده ميكنيم بعضي چيزايي رو كه اقايون اصلا نفهميدن ❤️

اخه عزيز نظر دادن بي طرف بايد داد اگه بخوايم بنا به تحربه شخصيه خودمون نظر بديم خب كار نميكنه بقيه ر ...

ببین عزیزم منم فارغ از تجربه خودم نظر دادم چون مادرشوهرخودم ماهه و من عاشقشم ولی تو اطرافیان مادرشوهرایی دیدم که اصلا نگم براتون

هیچ جوره نمیشه تحملشون کرد و نمیشه گفت چون مادرن هرچی گفتن و هر کار کردن میشه بخشید و ندید گرفت

🌷