دلم نمياد از مادرشوهرم بد بگم يا فحش بدم يا...تعجب ميكنم بعضيا چطور ميتونن اينجوري حرف بزنن با اينكه مادرشوهرم بدترين كار ها رو با من كرده وقتي باردار شدم حتي ي تبريك نگفت وقتي جاريم باردار شد گفت بش نگي بارداري چشمت ميزنه يا جلو من ب اون جاريم ك بارداره ميگم تو سرپا واينسا و بقيه هيچ ووووو بخوام بگم تموم نميشه اما خب كاريش ندارم چون مامانمو دوس دارم و اونم مادره🌹🌹🌹🌹
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اولا مادر شوهر هم یکی از بندگان خدا ونیازمند پس از او توقع نداشته باش انشالله خدا بهت تبریک بگه خدا مواظب خودت ونی نی ات باشه خدا پشت وپناهت باشه این اصل کاره مگه مادر شوهرت به جاری ات این همه با خوبی صحبت کرده حالا جاریت تخم دوزرده کذاشته ودوم اینکه اینقدر خانمی که بااین رفتارها بازم شاکی نیستی انشالله نظر خدا ازت بر نگرده ودر تمام مراحل زندگی بقدری خوشبخت وموفق بشی که مادر شوهرت حسرتت رو بخوره سعی کن دل پاکتت رو از دست ندی
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین