2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست
خب بلاخره مادرشوهر هممون یه چیزایی دیدم حتما ازشون 

آره خوب

ولي در كل ازينا نيستم كه يسره ازشون گله كنم.

به نظر خودمم عروس خوبي نيستم واسشون،

كارم نداشته باشن

كاريشون ندارم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه برات مهم نيست واقعا دوسش داري خب چرا اين چيزاي ريز يادت ميمونه عزيزم ؟ نميشه به همه بگيم مارو هم ...

اخه چيزايي گفته دروغ چرا يادم نميره ولي كينه ب دل نگرفتم اخه گفتم اينو چون بعضيا رو ديدم خيلي توهين ميكنن خيلي فحش ميدن نفرين ميكنن

اخه چيزايي گفته دروغ چرا يادم نميره ولي كينه ب دل نگرفتم اخه گفتم اينو چون بعضيا رو ديدم خيلي توهين ...

عزيزم شما هنوز كاسه صبرت لبريز نشده،

ببين انشالله كه نشه

ولي شنيدم اگه راجع به زندگي كسي قضاوت كني

تمام دنيا دست تو دست هم ميدن تا تو شرايطش قرار بگيري.

چون اينا ثابت شده ان واسه خودم ميگم

اخه چيزايي گفته دروغ چرا يادم نميره ولي كينه ب دل نگرفتم اخه گفتم اينو چون بعضيا رو ديدم خيلي توهين ...

لابد مادرشوهرشون زندگیشون‌و خراب کرد...احساساتشون‌و نابود کرد...بهتره قضاوت نکنیم.

🖤

اولا مادر شوهر هم یکی از بندگان خدا ونیازمند پس از او توقع نداشته باش انشالله خدا بهت تبریک بگه خدا مواظب خودت ونی نی ات باشه خدا پشت وپناهت باشه این اصل کاره مگه مادر شوهرت به جاری ات این همه با خوبی صحبت کرده حالا جاریت تخم دوزرده کذاشته ودوم اینکه   اینقدر خانمی که بااین رفتارها بازم شاکی نیستی انشالله نظر خدا ازت بر نگرده ودر تمام مراحل زندگی بقدری خوشبخت وموفق بشی که مادر شوهرت حسرتت رو بخوره سعی کن دل پاکتت رو از دست ندی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من شوهرم بچه ننه س خیلی رو مامانش حساسه 

حالا اگه مردای بیچاره یه کم مادرشون‌و اذیت کنن همه میگن ببینین چقدر مردا بی عاطفه و بیشعورن😐 کلا هرکاری کنن ما خانوما یه حرفی از توش در میاریم😂😂😂

🖤

عزيزم شما هنوز كاسه صبرت لبريز نشده، ببين انشالله كه نشه ولي شنيدم اگه راجع به زندگي كسي قضاوت كني ...

بخدا قسم لبريز شد حتي ي دعواي شديدي هم داشت و يكسال قطع رابطه بوديم ولي هيچوقت ن فحش دادم ن نفرين كردم

بخدا قسم لبريز شد حتي ي دعواي شديدي هم داشت و يكسال قطع رابطه بوديم ولي هيچوقت ن فحش دادم ن نفرين كر ...

من با مادر شوهرم دعوام شد

دلم طاقت نياورد يك ماه نبينمش

سريع رفتم عذر خواهي

در حالي كه تقصير اون بود😂

ولي آه و نفزين و اينا دل آدمو سبك ميكنه

بعضيا دلشون خيلي پر ميشه...

جايي ام جز اينجا ندارن حرف بزنن