2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 59 پست
عزیزم ناراحتی نداره یکی در برابر ناملایمتها صبوری میکنه یکی هم نمیتونه صبوری کنه ولی هردو زجر کشیده ...

عزیزم من مادرشوهرم گله ماهه عین مادرخودم دوستش دارم

اما مادرشوهر یکی چندتا از اقوامو میشناسم انقدر بدجنسن و بقدری عروس بدبختو میچزنونن که ی چشمشون اشکه یکیش خون

🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم ❤️ ، شوهرت حتما تورو درك ميكنه ما خانما پيچيده ميكنيم بعضي چيزايي رو كه اقايون اصلا نفهميدن ❤️

بله ددرک میکنه. ومیدونه اخلاقم چجوریه من حتی بهش گفتم رفتم پیش خانوادت حتی اون برادرت که اینجوری قضاوت کرده وندیده نظرداده کفشهاشو جلوش جفت میکنم چون بزرگتره احترامش برای منی که چندسال کوچیکترم واجبه تا متوجه اشتباهش وقضاوت نابجاش بشه وبدونه اونجوری که فکرمیکردن نیستم مادرم همیشه بهم گذشت صداقت احترام وسکوت رو یاداوری میکنه وبهترین الگو. مادرعزیزمه 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
عزیزم من مادرشوهرم گله ماهه عین مادرخودم دوستش دارم اما مادرشوهر یکی چندتا از اقوامو میشناسم انقدر ...

منم خودم مادر شوهرم زیاد خوب نبوده ولی چه میشه کرد برای بقای زندگی وبچه هامون ساختیم والان که مادر شوهر شدم بخدا به پسرم اتمام حجت کردم که وای به حالت اگه این دختر رو اذیت کنی وخودم هم طوری رفتار کردم وه خدا وبنده خدا ازم راضی باشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بله ددرک میکنه. ومیدونه اخلاقم چجوریه من حتی بهش گفتم رفتم پیش خانوادت حتی اون برادرت که اینجوری قضا ...

خدا مادرت رو برات نگه داره وهمیشه سالم باشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم خودم مادر شوهرم زیاد خوب نبوده ولی چه میشه کرد برای بقای زندگی وبچه هامون ساختیم والان که مادر ش ...

خدا حفظتون کنه، منم از الان دارم دونه به دونه رفتارای مادرشوهرم که خوشم میادو به خاطر میسپارم که اگه بعدها خداخواست و عروس دار شدم همینجوری رفتار کنم باهاش

چون عروس هیچوقت رفتارهای بد مادرشوهرو یادش نمیره و تو دلش میمونه

🌷
خدا حفظتون کنه، منم از الان دارم دونه به دونه رفتارای مادرشوهرم که خوشم میادو به خاطر میسپارم که اگه ...

مادرشوهر مادر زن وعروس وداماد هرکسی هر طوری رفتار کنه خوب یابد زاییده ادب وشخصیت خانوادگی خودش است وبارفتارش نشان میده که تا چه حد از شخصیت وادب ونزاکت برخورداره 

مادرشوهر مادر زن وعروس وداماد هرکسی هر طوری رفتار کنه خوب یابد زاییده ادب وشخصیت خانوادگی خودش است و ...

آره واقعا

اگه همه مادرا بچه هاشونو درست و موجه تربیت کنن کل جامعه درست میشه

🌷
آره واقعا اگه همه مادرا بچه هاشونو درست و موجه تربیت کنن کل جامعه درست میشه

ببين عزيز دلم بخدا قسم خدا رو گوله ميگيرم مادرشوهر خواهرم چنان بلايي ك سر خواهرم نيورد بخدا قسم يعني بگم ك تا حالا همچين ظلمايي نشنيدي ولي خدا شاهده براش دختر بود ن عروس فقط خواهرم ميگه خدا جاي حق نشسته من خوبي ميكنم دخلت اون بالا ميبينه اما ب وقتش جواب ميده 

من طرف صحبتم با اونايي هست ك نفرين ميكنن ميدونم مادرشوهر همجوره هست يكي فرشتس يكيم دمار از روزگارت درميارن و همچنين عروس همه ي عروسا خوب نيستن ولي ميگم اگه ي لحظه فكر كنيد ك همچنين نفرينايي ب مادرتون ميكنن خيلي ناراحت ميشديد حالا مادر شوهر بد ب خدا واگذار كن اخه ن ك مادرشوهر گاو!يا...خيلي ألقاب زشتين

کاری به کاراش ندارم اما عروسام چه توقعی دارنا.خیلی دیدم که باردار میشن میگن چرا تبریک نگفتن.بارداری تبریک نداره که هر وقت آدم تموم شد زایید واسش هدیه میبرن یا سرش میزنن.

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
کاری به کاراش ندارم اما عروسام چه توقعی دارنا.خیلی دیدم که باردار میشن میگن چرا تبریک نگفتن.بارداری ...

اخه واسه اون جاريم تبريك و دعوتي بود هر كي ي رسمي داره ماهم رسممون اينجوريه تو نيني سايت خبر بارداري ميشنون كلي تبريك و تهنيت ميگن

خدا مادرت رو برات نگه داره وهمیشه سالم باشه

ممنون الهی امین همچنین شما رو 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست