2777
2789
عنوان

دندان درد کودک

1708 بازدید | 14 پست

سلام دخترم ۷سالشه دندونش پوسیده شده و شدید درد میکنه به نظرتون دکتردندونشو بکشه یا پر کنه .از دکتر که سوال میکنم میگن خودتون میدونین حالا من چیکار کنم

چیز دیگری جز تو بود ،فدای یک تبسمت

كدوم دندونشه؟؟؟منظورم اينه اگه قراره به زودي بيوفته كه بكشه اگه مثلا ٣،٤ سال ديگه ميوفته كه پر كنين

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دندون آسيا آخري ها فكر كنم حدودا ١٢،١٣ سالگي بيوفتن يعني حدودا ٥ سال ديگه پس پر كنين بهتره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

سر میکنن.چه بد    

اره خیلی بد بود.منم اومدم اینو برات تعریف کنم که حواست به دخترت باشه زیر دست هردکتری نبریش و بنظرم نذاری بیهوشی کامل بکنه.چقد بعضی دکترا بی سوادن یادمه برا ختنه پسرم یه دکتر جراح زیبایی میگف بیهوشی کامل میکنم بچه یه ماهه رو. ماهم فرار کردیم و به روش سنتی و تو خونه انجام دادیم

اوخی عزیزم...    من دخترو پیش دکتر ماریتا شکاریان میبرم. خیلی خوب معاینه و راهنمایی کرد. دندون دخترمو دید گفت بهتره که پر کنه... حالا شاید وضعیت دندون بچه شما فرق داشته باشه.

اصولا دکترا پیشنهاد میکنن دندون شیری نکشید چون دندون های اصلی مشکل دار درمیاد. اما اگه دندون اصلیشه که حتما باید درست کنید

پسر من دندون شیریش خراب شد، دکتر شکاریان گفت بهتره نکشید و ترمیم کنید. اما ما گوش نکردیم، الان دندوناش کج درومده باید ببرم ارتودنسی

من بودم پر میکردم. دندون رو الکی نمیکشیدم یهو بقیه دندوناشم جا به جا میشه حرکت میکنه. من دخترمو پیش کلینیک دکتر هومن عشقی میبرم.

به نظرم شما هم از یه دندونپزشک خوب سوال کن. یادمه کوچیک بودم یه دندونمو کشیدم. دکتره برام تا چند وقت جایگزین یه دندون مصنوعی گذاشت که بین بقیه دندونام فاصله نیوفته.