2821
2789
عنوان

خرید

141 بازدید | 13 پست

دوستان در هفته چند بار خرید میکنین ما دو نفریم گوجه اینا زود خراب میشه مجبور میشم یه روز در میان خرید کنم اونم هزینه زیاد میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

وا من میشورن میزلرم یخچال یه هفته  میمونه.

ماهم دونفریم‌گوجه خیارو سیب زمینی پیازو  میوه همسرم هفتگی میخره یا وقتی تموم بشه میگم بخزه.

فروشگاهم ماهی یه بار با هم میرم.

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا من میشورن میزلرم یخچال یه هفته  میمونه. ماهم دونفریم‌گوجه خیارو سیب زمینی پیازو  میوه ...

مرسی گلم تو یخچال همونطوری میذاری

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ماهم دونفریم ، پنچشنبه ها فقط خریدمیکنم کلی مصرف میوه خیلییییی بالاس واسه ما

گوجه اینا رو چند کیلو میگیری

میشورم میزارم توظرف.

مرسی گلم من میذارم تو قسمت پایین یخچال خراب میشه

خرید خونه با کزت مهدیه اس (هنو خونه بابایی ام) و اول ماه عمده اکثر چیزارو میگیرم ی سریا اینترنتی که ارزون تر شه و خریدای اینجوری هفته ای دوبار

من یه مذهبی منور الفکرم😊
مرسی گلم من میذارم تو قسمت پایین یخچال خراب میشه

نه.توجامیوه ای فقط میوه میزارم و خیر.گوجه رو تو ظرف طبقه بالا یخچال میزارم

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

گوجه اگر نرم بود میکسش کنید بزارید فریزر هر وقت خورشت درست میکنید بعد از اینکه گوشت رو با پیاز و ادویه تفت دادید کمی گوجه ی میکس شده اضافه کنید خوب تفت بدید بعد رب بزنید خورشتتون خیلی خوب میشه

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
گوجه اینا رو چند کیلو میگیری

گوجه رو ۱کیلوـیا ۱کیلو نیم  میگیرم 

بعدشم گوجه و خیاروـکنارهم نزار زود خراب میشن ، وقتی هم مبشوری با دستمال خشک کن بعد بزار تو یخچال  خراب نمیشه

خدایا  ،  تورو خدا ......