2777
2789
عنوان

حجم کم پریود

224 بازدید | 13 پست

نشونه  چیه ؟من  دو  سه  سالی  هست  اینطورم  دو  روز  خونریزم  اونم  کم  بعدش  لک  و تموم  تخمدان  پلی  کیستیکم  از اون  ینی  ؟برا  بارداری  مشگل  ایجاد میکنه  فک  کنم  تخمکگزاری  هم  ندارم  چون  کیت  تخمکگزاریم  یه خط کسی  اطلاعاتی  داره  ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم  سه  ماه  متفورمین  میخورم   ,  اثری  نداشته

نگران نباش از پلی کیسته هروقت بخوای باردار بشی دکتر محرک تخمک گذاری میده

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
منم همینطورم همیشه رفتم دکتر گفت اصلا مسئله ای نیست من یه روز فقط خونریزی دارم اونم خیلی کم بعدش ۲ ...

خداروشکر که باردار شدین با این وضع منم همینطوری شدم خیلی ترسیدم که باردار نشم یه وقت پس خوبه اگه اینجوری باشه که میگین

منم همینطورم همیشه رفتم دکتر گفت اصلا مسئله ای نیست من یه روز فقط خونریزی دارم اونم خیلی کم بعدش ۲ ...

ببخشید نازی جون شما چند سالتون بود اونجوری شد پریوداتون؟ یعنی کم شد. من ۳۷ سالمه. ترسیدم که نکنه داره زمانم تموم میشه. میخاستم برم فریز کنم. یعنی نکنم اینکارو؟ عادیه این پریود کم؟

ببخشید نازی جون شما چند سالتون بود اونجوری شد پریوداتون؟ یعنی کم شد. من ۳۷ سالمه. ترسیدم که نکنه دار ...

از حدود ۳۰ سالگی عزیزم

الان ۳۶ سالمه

برای من مشکلی نیست

اما به نظرم برای اطمینان با پزشک مشورت کن عزیزم

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی منم مثل شما حجم خونریزیم ۲ روزه و کم بقیش لکه بینی قبلن اینجوری نبود حجم خونریزیم خوب بود بعد واکسن کرونا اینجور کم شد تخمدان پلی کیستیک هم دارم

نگرانم با این وضع میشه بچه دار شد؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤