2777
2789
عنوان

خواهرم

361 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها . شوهر خواهرم از همسر من خوشش نمیاد این و اصلا ب روش نیاورده من امروز داشتم پی وی ابجیم و همسرش و دزدکی دید میزدم دیدم خیلی نارحت شدم خواهرم خیلی تو فشاره بهش گفته اینا ازدواج کنن ما با اینا رابطه یی نخواهیم داشت اه اعصابم خورده خورده .بمیرم برا ابجیم .چیکار کنم دوستان شما ی چیزی بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب شوهر منم اینجوریه ازشوهر خواهرم خوشش نمیاد ی جورایی احساس میکنم حسودی میکنه

دقیقاااا اونم حسودی میکنه والا وضع مالی ش خیلی خوبه شوهر من هرچی داره از باباش داره ولی اون خودش ب دست اورده احساس میکنم ب خاطر وضعیت مالی حسودیش میشه

میگن سه تاباجناق تویه باغ کردن سه تاشوتوشغال خوردن همینه دیگه شمام سعی نکن ابجیتوتوفشاربزاری

ابجیم اصلا حرفی نمیزنه ک من تو فشار بزارمش هی تو پیاماش مینوشت تو میخوای من و خواهرم و جداکنی .یعنی این کارو کنه وای دیونه میشم

دید زدی حالا باید از این فکر زجر بکشی :) 

اگر اینکارو نمیکردی الان ارامش داشتی ، خواهرتم حتما قلق شوهرش رو بلده و میدونه چیکار کنه . هزارتا شاید پشت این چت بوده مثلا شاید خواسته تلافی یکی از کارهای خواهرت رو در بیاره یا هر چیزی . کلا بهش فکر نکن تا وقتی مساله ساز بشه و ازت راه حل بخوان. 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
دقیقاااا اونم حسودی میکنه والا وضع مالی ش خیلی خوبه شوهر من هرچی داره از باباش داره ولی اون خودش ب د ...

دقیقا شوهر منم هیچی نداره ولی اون توبهترین جای کرج خونه دویست متری مغازه ماشین گرون قیمت اصلا راضی نیست ببینتش

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
دقیقا شوهر منم هیچی نداره ولی اون توبهترین جای کرج خونه دویست متری مغازه ماشین گرون قیمت اصلا راضی ن ...

خب خیلی ب مشکل برمیخورین... بابا اینا همدیگرو میبینن  کم مونده بپرن بغل هم انقد خوبن . شوهر منم خیلی دامادمونو دوس داره والا نمیدونم این چرا اینجوری میکنه پشت سرش