2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
خب خیلی ب مشکل برمیخورین... بابا اینا همدیگرو میبینن  کم مونده بپرن بغل هم انقد خوبن . شوهر منم ...

هميشه ميگن باجناق از جاري حسودتره

شما هم سعي كنيد جلو اون جوري رفتار نكنيد كه حسادتش بيشتر بشه..كه خواهرت رو اذيت كنه..

این نیز بگذرد❤️
میدونی که کارت بسیور زیشه فرزندم؟ اونا رابطه نداشته باشن شما دوتا باهم رابطه رو حفظ کنید

اون مهم نیس میخوام صد سال سیاه شوهرمو نبیبنه فقط نمیخوام خواهرمو اذیت کنه گناه داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هميشه ميگن باجناق از جاري حسودتره شما هم سعي كنيد جلو اون جوري رفتار نكنيد كه حسادتش بيشتر بشه..كه ...

والا من خیلی بهش ارزش میدم یعنی داداشم میدونمش دیگ نمیدونم چیکار کنم

منو خواهرم اوایل این حرفا رو داشتن شوهرامون 

مردا یه چیزی میگن خودشون ته ته ته حسودی و خاله زنک بازین

.دوتامونم جدا گونه به شوهرامون گفتیم  ما  عااااشق همیم چه شما باشین چه نباشین رابطه ما مثل قبله با هم میریم بیرون میریم میگردیم کاریم به کارتون نداریم. میخواین شما هم تو جمعمون راه بدیم باید با هم کنار بیاین وگرنه  واسه خاطر شما کوچکترین محدودیتی برای خودمون قائل نمیشیم 

هرکی داره از ی طرف میکشه واقعا خیلی بده

اره بخدا حالا خواهر من هرروز حالشو میپرسه ولی نمیدونم چه بدبختی داره هیچ جا باهام‌نمیاد هردفعه یه بهانه داره

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
خب چی شد الان همه چی اوکیه؟

گفتن نههههه ما با هم خوبیم مشکلی نداریم. الانم. هر چند با هم رقابت دارن. ولی جلو ما به روی خودشون نمیارن 

البته اینم بگم. هییییچ وقت شوهرامون رو با هم مقایسه نمیکنیم 

دوتامونم به شوهرامون گفتیم  هر کی هر کار میکنه به خودش مربوطه  مهم اینه من با تو خوشبختم با تو و کارای تو حال میکنم 

چون اقایون همش میترسن مبادا مقایسه بشن با هم  مثلا شوهر تو پولدار تره. خواهرت بگه دامادمون برای خواهرم فلان چیزو خرید همین کافیه که شوهرش فکر کنه اون داره تیکه میندازه که اون به زنش میرسه تو نمیرسی 

قشنگ یادمه خواهر من که رفت یه مسافرت تفریحی خارجی چون وضع مالیش از ما بهتر بود هی شوهرم میگفت ما هم میریم

ببخشید من نتوستم ببرمت 

خیلی ناراحت شدی اون همش میره این ور اون ور

حالا من هیچیم نگفته بودمااا

اخر سر گفتم چرا همچین فکری میکنی؟ 

مگه قراره همه عین هم بخورن و بگردن و بپوشن؟ 

اون اگه داره از صدقه سره اینو اون داره حرف هزار نفر بالا سرشه ما رو پای خودمون مستقلیم  که ارزشش برای من  از هزارتا خرج و سفر بیشتره 

از اون به بعد اعتماد به نفس شوهرم پیش دامادمون خیلی بیشتر شد و حساسیت ها کمتر

گفتن نههههه ما با هم خوبیم مشکلی نداریم. الانم. هر چند با هم رقابت دارن. ولی جلو ما به روی خودشون نم ...

وای چ خوب . اخه خواهرم ب من نمیگه ک این حرفارو بهش بگم البته شاید اون خودش میدونه چیکار کنه ولی من همش دارم فک میکنم نگرانم. پدرشوهرم ی اپارتمان ۵ طبقه ساخته طبقه اولش ماله شوهرمه. دامادمون خود خودش خونه درس کرده حالا ب ابجیم میگ بیا بفروشیم بریم اپارتمان .خداااکنه وضعش از ما بهتر بشه ک حسودی نکنه والا وضعش خیلی خوبه ماشین و خونش و خودش تهیه کرده ولی شوهر من از باباش داره تازه ما ماشینم نداریم

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی اصلا ب روی خواهرت نیار

نه اصلا پیش خواهر چیزی نمیگم ما اصلا‌مشکل نداریم به جز این مسله منم فقط یه خواهر دارم هم‌پدرمه هم مادرمه اگه بهش احترامی بزاره یا حداقل نگه من خوشم از خواهرت نمیاد دلم اینجور نمیشکنه من خیلی حساسم رو خواهرم

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر