2777
2789
عنوان

ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 44 پست

اشتباه نکن. یه خانم حتما باید پس انداز داشته باشه چه متاهل باشه چه مجرد. مجرد باید فکر این باشه اگه یه روز خدایی نکرده پدر و مادرش تنهاش گذاشتن اون قدری داره که محتاج کسی نشه؟ متاهل هم باید به این فکر کنه اگه یه روزی همسرش ترکش کرد می تونه باز روی پای خودش وایسه یا نه؟؟ باید به فکر آینده باشی

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همین رویه ادامه بده. منم اینجوری‌ام خوش باش دنیا دو روزه😄

تولدشوهرمه

واسش کادو گرفتم دلم میخاد یه ادوکلنم بگیرم،پول ندارم 

میگم یه انگشتر دارم اصلا استفادش نمیکنم اونو بفروشم کمی برا خودمم وسایل بخرم

فکر کن دارم به فروختن طلا فکر میکنم 😞

دقیقا شوهر من اینجوریه ولی من درست برعکسش خیلی پول جمع کن هستم میتونم قایمکی میلیون هاپول جمع کنم الانم قرعه کشی گذاشتم پولاشو خرج نکنه مجبور بشه نگه داره بده ب قرعه کشی من

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

منم مشكل تورو داشتم اما يه اخلاق بدي هم كه دارم پولم تراول يا تو كارتم رند باشه دلم نمياد خرج كنم😂

مثلا اكر تو كارتم ٤٩٦ هزار تومن باشه ٩٦ تومنشو راحت خرج ميكنم به ٤٠٠ ميرسه ديكه عمرا تو كيفمم شايد دويست تومن بول باشه همش ده هزاري راحت خرج ميكنم اما به تراول پنجاهي ميرسم دستم ميلرزه

واسه همين هميشه به شوهرم ميكم به من صد تومني يا پنجاهي بده خرج نكنم

نه 😁

مشکل شما همینه. اگه خودت شاغل بودی می فهمیدی که توی این زمونه چقدر پول دراوردن سخته و خرج کردن راحت . به نظرم برو سرکار

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
😂😂😂پولو پس انداز نمیکنی اونج چیزایی ک خریدیو بفروشی پولشو نگه داری جلل الخالق

میگم که دچار بیماری شدم 

هیچی و تا حالا نفروختم وای بعضی وقتا به سرم میزنه مثلا یه تیکه طلایی که استفاده نمیکنم بفروشم 😐 دیونه شدم کلا

عزیزم تو دیگه خیلی ولخرجی منم مشکل شمارو داشتم اما دیگه پول برنمیدارم از ککسی هم پول قرض نمیگیرم و پ ...

بابا دیروز عمدا کیفمو گذاشتم تو ماشین که پول همراهم نباشه بعد از دوستم گرفتم برگشتیم پسش دادم 😐