2777
2789
عنوان

ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 44 پست

مثل دختریای من خیلی وضم خوب بود طلا پول تو جیبی همه رو خرج کردم الان خیلی پشیمونم خیلی تازه عروس بودم انگشتر و گوشوارهو تو گردنیمو الکی فروختم در صورتی که میتونستم از یکی قرض بگیرم تا سر برج هیچوقت خرید بیخود نکن خصوصا طلاهاتونو نفروشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن ترفند خوبیه پول که دم دست نباشه میمونه

من گاهی وقتی زمستون تموم می شه و دارم لباس های گرم رو جمع می کنم توی جیباشون پول می زارم. جیب کاپشن جیب پالتو جیب همه چی. زمستون بعد که لباس ها رو دوباره اوردم پولاشو برمی دارم و کلی هم ذوق زده می شم که اینجا پول گذاشته بودم یادم رفته بوده

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
من ایقد دوست دارم ولخرجی کنم ولی دیه همش پس انداز میکنم خیلی کم خرید میکنم

پول خرج کردن خیلی حال میده اما با این شرایطای مالی نمیشه متاسفانه

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   

باید یاد گرفت هم خرج کرد هم پس انداز کرد. من همش در حال خریدم اما پس انداز هم دارم. چون همیشه بیرونم یه جا حراج می زنه می فهمم و سریع می رم خرید می کنم حتی اگه نیاز نداشته باشم. 

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

یه مانتو خریدم 20 تومن . 😮😮

فوق العاده هم خوشگله

۲۰ تومن؟ عکسشو بذار 

باشه الان می زارم

البته توی تن خیلی شیک تره 😊😊