2777
2789
عنوان

ماکروویو

1818 بازدید | 33 پست

بچه ها میخواستم سولاردام ال جی بخرم دیشب رفتم قیمت کردم گفت:ما نداریم و نمیاریم چون شده5/500😶یه جا دیگه شوهرم پرسید

فروشنده گفت:مرد حسابی پولت اضافه کرده میخوای سولاردام بخری؟؟ بالای 4تومن😑

هیچی دیگه یه مدل ماکروویو ال جی(اسمارت اینورتر) دیدیم،میگفت1/500حالا نظرتون چیه؟؟ 

چون من گازم فر نداره میخوام بخرم... 

این شکلی بود👆👆

نظرتون چیه؟؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سولاردارم دارم گازکک فر نداره راضیم کار فرررو انجام میده البته کلاسشو بری خوبه من نتونستم برم بخاطر همین خیلی چیزی باهاش نمیپزم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

من سولاردام الجی دارم ازش راضیم هم حالت کانوکشن داره که کاملا مث فر عمل می کنه هم حالت مایکرویو باهاش چن مدل کیک و پیتزا و جوجه درست کردم جوجه اش واقعا عالی می شه 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

ماکروویو نگیر ماکروفر بگیر🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من سولاردام الجی دارم ازش راضیم هم حالت کانوکشن داره که کاملا مث فر عمل می کنه هم حالت مایکرویو باها ...

منم دارم ولی اصلا هیچی نپختم باهاش کلاس شم رفتم. خوب در میاد؟ خیلی کوچولوئه داخلش. مثلا وقتی میخوای لازانیا درست کنی بازم میچرخه؟ یا ثابته؟ 

منم دارم ولی اصلا هیچی نپختم باهاش کلاس شم رفتم. خوب در میاد؟ خیلی کوچولوئه داخلش. مثلا وقتی میخوای ...

من کلاسا رو نرفتم فقط با خوندن دفترچه راهنما خیلی چیزا باهاش درست کردم برا من بزرگترین اندازه شه ینی ۴۶ لیتر که ب نظرم بزرگه و کوچیک نیست اره می چرخه سینیش وقت پخت غذا من علاوه بر غذاهایی که گفتم بادمجون سرخ کردم همین طور مرغ و سیب زمینی و سبزیجات ابپز کردم و ماهی گریل کردم حالت گریل و جوجه کبابش واقعا بی نظیره

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز