2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلان که اصلا به فکر این موضوع نباش

با این اوضاع گرونی

هر کی هم آمد جلو مراقب باش باهات بازی نکنه 

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

الان که فعلا برنده اونایی هستن که خانواده هاشون به فکرن و همه جا تبلیغ میکنن برا دختراشون و پیگیر خواستگار هستن 

یکی هم اونایی که خودشون بلدن تو اجتماع کیس پیدا کنن و مخ یارو رو بزنن و به ازدواج ختمش کنن

ولی من به این نتیجه رسیدم اونایی که تحصیلات بالا دارن و خانواده های سطح بالا خیلی سخت تر ازدواج میکنن.

نگرد به نظرم هر چی رو ازدواج پافشاری بیشتری کنین بیشتر ازتون فرار میکنه زندگیتونو بکنین شاد باشین به ...

دقیقا من از پسرا متنفر بودم واقعا اینو میگم تا جایی که مادرم نگران شد و گفت باید بری دکتر 

خواستگار هم زیاد داشتم غریبه و آشنا واقعا اینی که میگم برام عذاب بود برای بقیه مایه حسادت  یه دفتر دارم درباره تنفرم نسبت به پسرا نوشتم و اخلاقیاتشون😐😐

الانم نامزدیم، نامزدم نمیدونه اینو دوسش دارم ولی انگار یه ذره تنفر دارم ته دلم😐😐

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

.از خدا بخواه و بهش توکل کن...واقعا باید از خدا خیلی بخوای حتی اگه خیلی هم خاستگار داشته باشه آدم آخرش فقط یه نفر قسمت آدمه ...من وقتی قصد ازدواج داشتم وضو گرفتم دو رکعت نماز خوندم تو خلوت گریه کردم گفتم خدایا من میخوام تشکیل خانواده بدم یکی و واسم بفرست ک مثل خودم باشه تا بتونیم هم و درک کنیم و خیلی دوسم داشته باشه دو هفته بعدش یه خاستگار اومد که وقتی باهاش حرف میزدم احساس میکردم آینه ی تمام نمای خودمه...ازدواج کردیم و حالام خیلی خوشبختیم

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪