2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم معلومه خیلی دلت پاکه 😳 میشه واسه منم دعا کنی؟😔

ممنون...فقط خدا میدونه کی دلش پاکه....حتما دعا میکنم 

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪

یه نکته ام بگم برا دم بختی ها.

الان داداش دومیم از نوه خاله ام خوشش اومد خیلی؛ولی من بحثو انداختم که معیارهات چیه گفت پسر قد بلند و سیس پک دار🤗بعد داداش منم میان قامتِ؛بهش گفتم فعلا دست نگه دار چون معیاراش با تو یکی نیست.

خب آدم از اول اینو میگه کلی خواستگار میپره همع که سیس پک دارو بلند قامت نیستند که

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
یه نکته ام بگم برا دم بختی ها. الان داداش دومیم از نوه خاله ام خوشش اومد خیلی؛ولی من بحثو انداختم ک ...

خخخخ  ....چه باحال..نه بابا اگه دختره داداشت و بخواد معیاراش عوض میشه..من انقدر نمونش و دیدممممم ک نگو

منم اینطوریم مشاوره براتون موثر بود؟ بعد نامزدی تنفرتون کم شد؟

چرا فکر میکنم قبلا با شما صحبت کردم؟!  

عقدی نبودی؟درباره حس به نامزدتون صحبت میکردین؟! 

شایدم توهم زدم😂

مشاور رفتم ولی درباره موضوع دیگ ای گفت باید رو خودت کار کنی درباره موضوع کلی رفتم اینم گوشه ای ازش بود

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
خخخخ  ....چه باحال..نه بابا اگه دختره داداشت و بخواد معیاراش عوض میشه..من انقدر نمونش و دیدمممم ...

نمیدونم والا اخه دختره تا حدودی میدونه داداشم بهش علاقه داره،بعد من بحث انداختم اینو گفت کاملا مشخص بود میخوام اینو پیشنهاد بدم شاید عمدا اینو گفت که منم نگم رابطه دوستانه و فامیلیمون دچار مشکل نشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خخخخ جالب بود 

جالب اینجاست آخرش نوشتم نمیدونم چرا احساس میکنم روزی به همه اینا میخندم ولی هنوزم خنده دار نیست 😓😓

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
یه نکته ام بگم برا دم بختی ها. الان داداش دومیم از نوه خاله ام خوشش اومد خیلی؛ولی من بحثو انداختم ک ...

عزیز واقعا سطح  توقعاتتتتت الکییییی رفته بالا  و بیشتر ظاهر بینننننننن شدن..

من زن داداشمم

ما معرفی کردیم داداشم دید گف جلسه اول خوب بود....  ک  زن داداشم گف  اره خوبه  بریم جلسه دوم  ک   کنسل کرد

داداشمممم  اصرار  ک دوم و سوم قرار بزار بیرون

اینا رفتن داداشم خوشش اومد...

وعروس راضی شد  بعدا دلیلش میگف

میگف

من  رو قد هیکل و مو و... حساسم

بعد اخلاق و پول و تحصیلات و...

داداشممم قد و هیکل و...تحصیلات داره

ولی ب دختره گفته بود ساعت ۲.۳۰ میام  دم خونتون..

بعد میگف من دوست داشتم... قبلش حتما ب من  زنگ بزنی اماده ای  قرار و چک کنی و... واس زنگ نزدنت رد کردم

خلاصه ک داداشم رف و اکی  کرد الان عقد مشرف ب عروسی  

خداشکر دختر خوبیه...

منظورم واقعااااا گاهی  این مسایل نیاز ب اموزش داره

ن اولین روز  ما انتظار ی مرد بی نقص جنت ال من  داشته باشیم 

من یادم نمیاد ولی عقد نیستم ازدواج نکردم هنوز😘

آها پس من اشتباه کردم   

من نزدیک عقدمه...دهم عقدمه خیلی استرس دارمممم   

نمیدونم والا اخه دختره تا حدودی میدونه داداشم بهش علاقه داره،بعد من بحث انداختم اینو گفت کاملا مشخص ...

آره خوب اینم میشه...خوب کاری میکنی که اول میخوای بدونی نظر دختره چیه بعد خاستگاری کنی...غرور آدم حفظ میشه اینجوری