بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قیمت رو نمی دونم ولی گرون نیست .من یادمه به جای کهنه داخلش از این پوشک معمولی ها هست بزرگ ها میزاشتم . راحت بنداز ... اره میشه مرتب ازش استفاده کرد خراب که نمیشه
جدی؟ آخه همیشه مولفیکس برای پسر من نم میده اما باربی اصلا نم نداده مولفیکس همه ی سایزاشو امتحان کردم وقتی هم یه جیش توش می کنه سریع گلوله میشه این دفعه آخری هم مامانم رفته بود براش مولفیکس خریده بود اصلا راضی نبودم
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مگه یه روز دوروزه همون کهنه هم باید خرید دیگه بعد اینکه جذب کهنه چقدر مگه ارزون ترین پوشکو بگیری برازری میکنه با خرید کهنه و شستن و پودرش....تازه اگه بهش حساسیت پیدا نکنه...
منم میخام دیگه یواش یواش از پوشک بگیرمش.شورت اموزشی تو خونه پاش میکنم.پوشک و برای مهمونی شب استفاده کنم.تا یاد بگیره بره دستشویی.حیف پول نیست که هر روز میره تو کیسه زباله.ادم زورش میاد ۵۴ تومن پوشک بگیره😣😣