2777
2789
عنوان

بدبوبی زیربغل

396 بازدید | 26 پست

سلام خانما چیکارکنم ب دادم برسید،آبروم داره میره هم تو دانشگاه هم باشگاه هم لباسام گندیده شده،هرچی حموم میرم درست نمیشه

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سطل آشغال خونمونم انقد بدبو نیست،اخه کی از یه دختربوگندو خوشش میاد،اسپری هم یه روز دووم نمیاره،پاهامم حتی تو کفش تمیزم بدبو میشه😐

من زاج سفیدو تازه کشف کردم عالیهههه بو نمیگیری

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

یه ازمایش بده شاید یه چیزی توی خونت کم یا زیاد شده

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
زینک اکساید من چندوقته استفاده میکنم واقعا تاثیرشو دیدم

زینک اکساید فیروز خوبه؟

من زینک اکساید بدون بوشو گرفتم اما زیاد تاثیری نداشت،البته یه بار زدم فقط

راستی اینم بگم همه روز هم نمیتونم برم حموم،مادرم نمیزاره

مام صابونی ک گرفتم میزدم زیر بللم کثیف میشد حالم بهم میخورد انداختمش دور

سطل آشغال خونمونم انقد بدبو نیست،اخه کی از یه دختربوگندو خوشش میاد،اسپری هم یه روز دووم نمیاره،پاهام ...

كرم ضد تعريق كلوين بخر

اندازه عدس زير هر بغل بعد هر حموم بزن

واقعا عاليه

زير بغلتم به مرور سفيد ميشه

سطل آشغال خونمونم انقد بدبو نیست،اخه کی از یه دختربوگندو خوشش میاد،اسپری هم یه روز دووم نمیاره،پاهام ...

سعی ن کمتذ سیر پیاز بخوری چیزایی ک بوی عرق رو تند میکنه هل رو تو چای بریز بخور عرقت کمتر بو میده اب بخور سموم بدنت از طریق ادرار دفع بشه و حتما زود زود برو حموم تو کفشت هم جوش شیرین بریز