2777
2789
عنوان

اسرار سوره های ملک و یس

| مشاهده متن کامل بحث + 12308 بازدید | 25 پست
اره نظرتو باید دقیقا جایی ک با موضوعش یکیه بذاری تا جواب بده

من تو کشف مطلب خواب اونی که انجام دادم زیرش خوابمو گفتم بعد اونجاکه نوشته آرشیو نطرات رو باید بزنم؟؟اونو میزنم نظرمیاد چندتا آخریش برا ۳۰ مرداد هست نظرش

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من تو کشف مطلب خواب اونی که انجام دادم زیرش خوابمو گفتم بعد اونجاکه نوشته آرشیو نطرات رو باید بزنم؟؟ ...

اره اونو بزن دو صفحه نشده/؟

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میرم باز نگاه میکنم.مثلا نظر گذاشتنی برا تو چقدر طول کشیده جواب بده؟؟

فرداش جواب داد

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

سلام دوستان این سایت دایی ابراهیم قبلا داخلش بودم جز ضرر وخرافاتی کردن آدم سودی نداره

خواهرم مجردبود فایلای این سایتو ازوقتی گوش کرده جن میبینه.لطفا اصلا سراغ این سایت نرید مشکلاتتونو باخوندن کتابای مشاوره و بالابردن عزت نفستون و خوندن قرآن و توکل به خدا که خودش به تنهایی کافی هست ٬ حل کنید  

من خودم به چشم معجزه از سوره یس وحشر ومزمل دیدم

هرکدومو که میخواین چهل روز بخونیدش باوضو یابی وضو هیچ فرقی نداره پریودباشین یانباشینم هیچ فرقی نداره

فقط چهل روز باتوجه به معنیش بخونیدش

یه جا ازسوره حشر میگه یا جبار یعنی ای جبران کننده ی هر شکست وضرر یعنی تو هرشکست وضرری که دیدی خدا برات جبرانش میکنه پس نگران نباش

من خودم به چشم معجزه از سوره یس وحشر ومزمل دیدم هرکدومو که میخواین چهل روز بخونیدش باوضو یابی وضو ه ...

سلام . دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید یعنی تا چهل روز بخونیم. روزی چند مرتبه این سوره ها خونده بشه .؟؟؟

سلام . دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید یعنی تا چهل روز بخونیم. روزی چند مرتبه این سوره ها خونده بشه ...

سلام دوست خوبم.

اره تا چهل روزبخون.

هرکدومو میخوای شروع کن بخون

هرکدومش به تنهایی.

روزی یکبار.

میخوای نذر کن ۴۰روز سوره یس بخون مثلا.

سایت دایی ابراهیم

سلام میشه ادرس سایت دایی ابراهیم رو بگین

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم