2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی گفته میتونه برداره هر کی میگه قدرت جابجای دارن ثابت کنه

بله دارن

دوستم که گفتم خونه مادربزرگش جن زده بود میومد مدرسه تعریف میکرد،مثلا میگفت نصفه شب زمستون پاشدیم دیدیم چراغ علاالدین نیست ،صب رفتیم دیدیم ته باغه و همه اجزاش از هم باز شده

خونشون به صورت خونه باغ بود

یادمه خیلی ادم میاوردن که یکاری کنه حتی امام جمعه شهرمونم رفت خونشون

بله دارن دوستم که گفتم خونه مادربزرگش جن زده بود میومد مدرسه تعریف میکرد،مثلا میگفت نصفه شب زمستون ...

من تا با چشام نبینم قبول نمیکنم قدرت جابجای دارن تا بحال کسی نتونسته بهم اثبات کنه 

من تا با چشام نبینم قبول نمیکنم قدرت جابجای دارن تا بحال کسی نتونسته بهم اثبات کنه 

نمیدونم والا ،منم فقط میشنیدم ،۱۰،۱۲سالم بود ،خونه مادربزرگ همکلاسیم بود،بابام هم با دایی دوستم همکار بود

مظمئنم که دروغ نبود 

همیشه برام سوال بود دنبال چی بودن؟؟ حس ترس نداشتم انگار یه جور سرگرمی بود براشون. نمیدونم شایدم خو ...

عزیزم اتفاقا نترس بودی خیلی بهتر بود

چون الان انرژی های ترسی که تولید میکنی اونارو جذب میکنه

و جالبه که میگی قبلا اصلا ازشون نمیترسیدی......اگه الان هم همون روحیتو داشتی میتونی کلی کار ماورا انجام بدی😌😌  

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
راستی بچه ها من ی دفعه خونه مامان شب خوابیدم ساعت سه  سه ونیم شب بود بخدا ی لحظه بیدا  شدم ...

اه من جات بودم میپریدم میچسبیدمش میگفتم توروخدا بیا خواستگاریم😂😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز