2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهش میکنم تا جایی که برات ممکنه با جزییات مراسم و بعدش و اثراتش رو بگو هیچ چیزی از این بخور نیست ه ...

ایشون که خیلی روایت در مورد بخور میگن ....خیلی خوب بود اصن جو کلن روحانی بود ...بخور که شروع شدن ایشون خودشون بلند بلند دعا میخوندن تا جایی که یادمه اسمهایی رو بلند میگفتن که اسم اجنه بود فکر کنم ..همه جا پر از بخپر همه در حال گریه ...خوب اکثرن بیمار یا بچه های مشکل دار داشتن...باید سه بار انجام بشه ....احساس خوبی بود سبکی و راحتی..کلن ایشون معتقدن همه باید سه بار بخورو انجام بدن لازمه...

سلام اول یسوال دارم میخوام نظرتونو بدونم .. ینفر رفته بود دعانویس برام ..بهش گفته بود طلسمش کردن که رازالود اینقدر اخلاقش تنده ..و گفته بود قرار بوده بهره بهش بدن یعنی همون چشم بصیرت و ... ولی نماز نخونده و از راه درست منحرف شده دیگه نشده..

بعد اینکه من کلا خوابای استرس زا زیاد میبینم...

دوسه سال پیش یبار خواب بودم نصفه شب بیداررشدم حس کردم یکی داره میگه این تویی وقتی نگاش کردم دیدم رو تخت خواهرم روبروم یه پیرزن نشسته داره نگام میکنه قیافشم هنوز تو ذهنمه..یعنی جن بوده؟

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

معلومه ک وجود داره جانم..دارن زندگیشونو میکنن..اجنه خوب داریم شر هم داریم عین انسان های خوب و بد...یه خانومی رو کاملا میشناسم ک با اجنه در ارتباطه ..موضوعش کمی پیچیدس..نمیشه اینجا گفت

منم یه وقتی یه صداهایی میشندیم یه صدای محوازموسیقی وآهنگ به هرکی میگفتم میگفتن چون زیادموسیقی گوش میدی خوب نیست.مادرشوهرمم بدجنس رسما کافرم کردگفت چون ایمانت ضعیفه جنای بدمیان سراغت(زنیکه مریض اعتقادات خودشوملاک ایمان من گذاشته)...تااینکه بعدچندوقت همسایه بغلی درحیاط خلوتشوبازمیکنه که روبه یه زمین خالیه واطرافشو شمشادکاشته میبینه که بله بساط چندمعتاد اونجاپهنه وهمون شب کشیک میده ومیبینه با ضبط موسیقی پخش میکنن و خوشن وصفامیکنن براخودشون که خبرمیده ومیادجمعشون میکنه...حالا همه اعتراف کردن که من دقت وتمرکزم بالاس اما اون جادوگرهنوزسرحرفش بود که آره اگه اعتقاداتوقوی کنی وایمانت قویترکنی ازاین چیزانمیشنوی👺🤣🤣🤣

وجود دارن

اما من شنیدم که به چشم انسان نمیتونن دیده بشن

از طرفی یه عده هم هستن که میبینن

نمیدونم دلیلش چیه اما خب وارد این حیطه هم نمیشم که بخوام بفهمم

Dance me to the end of Love...
2790
2778
2791
2779
2792