2777
2789
رفتم پیش تبریزیان بخور حضرت مریم رفتن.  البتهبا ایشون مطرح کردم گفتن حتمن تو خونه کبوتر نگه دار ...

خواهش میکنم تا جایی که برات ممکنه با جزییات مراسم و بعدش و اثراتش رو بگو هیچ چیزی از این بخور نیست هیچ جا نه حدیث نه توصیه و روایت تو تاریخ و تو هیچ کتابی هیچکس هم قبولش نداره فقط ایت الله تبریزیان انجام میده. من واقعا رشته زندگیم از دستم دررفته و دارم به جنون کشیده میشم میخوام اینکارو بکنم ولی انقد همه میگن الکیه دودل شدم. هزینش چقدره؟ هرچی تجربه کردی بگو لطفا مشکلت چی بود؟ازت ممنونم

لطفا درخواست دوستی ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان ی سوال؟آیا فالگیرها هم با اجنه ارتباط دارن؟در خیلی از موارد فالشون درست درمیاد

خیلی ها با اجنه ارتباط دارن ولی ن هر دعا نویس یا رمال یا فالگیری کسای ک اثر واقعی میزارن در ارتباطن

خواهش میکنم تا جایی که برات ممکنه با جزییات مراسم و بعدش و اثراتش رو بگو هیچ چیزی از این بخور نیست ه ...

نگران نباش خواهر خدا کریمه انشالله مشکل شمام حل میشه

دلیلش اینه که تو قبرستون جمع میشن مخصوصا موقع عصر و گرگ و میش هوا. اگه مستعد باشی هم که بهتره نری چ ...

من یه مدتی چن سال پیش ،وقتی میرفتم قبرستان تا دو سه روز حالم خوب نبود ،یه حال عجیبی بود ،بدنم سبک بود چشام سنگین میشد و احساس میکردم به زور باز میکنم

من یه مدتی چن سال پیش ،وقتی میرفتم قبرستان تا دو سه روز حالم خوب نبود ،یه حال عجیبی بود ،بدنم سبک بو ...

به نظر من یه جن باهتت برمیگشته چند روز از انرژیت استفاده میکرده بعد چند روز ولت میکرده 

اگه واقعا مشکل داری باید بری میانه فک نمیکنم تلفنی برات کاری بکنه

نمیتونم برم شوهرم اجازه نمیده اینم تلفنی میخوام انجام بدم.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز