مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
[QUOTE=67643000]وای چقدر خوشگل بوده پس تازه چرا وای
هجا نداشتیم هم ترسیدیم 😆اصلانم قشنگ نبود خیلی موذی بود
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بزارید منم تجربم رو بگم.شاید به درد کسی خورد.همسر من مشکل نمی تونستیم بچه دار شیم.در واقع کلا رابطه نداشتیم.من از دوران مجردی خیلی خواب بچه دار شدن می دیدم.بعد از ازدواج هم همینطور.یه سری به خاطر یه خواسته ای دعای مقاتل رو خوندم.چند وقت بعد تو خواب دیدم یه بچه دنیا آوردم.اسمش سحره.بعد از چند روز که سحر شیرمو نمی خورد خیلی لاغر شد و مرد.منم ناراحت نبودم.دست و پام گاهی کبود می شدن ولی یادم نمی یومد کجا زدم.یه بارم دستم از آرنج به پایین انگار ناخن کشیده باشن زخم شده بود.چند وقت پیش تو سایت دایی ابراهیم خوندم دیدن بچه تو خواب یعنی جن عارض یا عاشق.و اینکه مرده یعنی از بین رفته.و یکی از راههای از بین بردنش دعای مقاتل هست.بعد از اون دیگه بدنم کبود نشد و مشکل همسرم موقتی رفع شد و بچه دار شدیم.
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
نه اونجور.من شمال زندگی میکردم.شرایط روحیم بد بود .باشوهر سابقمرفتیم یه امام زاره خارج شهر ک قبرستونم کنارش بود اون گفت من برم آرایشگاه تو بمون انامزاده تا بیام من نشستم بعد یهو بلند شدم بعده مدتی رفتم سمت قبرستون تو اون تاریکی و این همه قبر ی راست رفتم سر قبر بابا بزرگم خاک کربلا باهام بود ریختم کنار قبرش گفتم دعام کن.بعد رفتم سر قبر زن دوم بابا بزرگم.یکم نشستم دیدم از دور ی هیکلی گنده از دور مثل زامبیا هست که تلو تلو میخورن سر قبر وای میسته کم کم جلو میاد.نترسیدم اون موقع گفتم زشته زنی رو تنها ببینن اینجا پاشدم آروم رفتم.حالا نمیدونم ادم بود یا ی چیز دیگه 😆
بزارید منم تجربم رو بگم.شاید به درد کسی خورد.همسر من مشکل نمی تونستیم بچه دار شیم.در واقع کلا رابطه ...
وای من خواب بچه میدیدم
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)