سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بچه ها اگه صبح از خواب بیدار شدین دیدین زیرتون خیسه نترسیدن کسی اب نریخته روتون جیش کردین 😁😁😂😂
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بچه ها من هر وقت موقع غروب میرفتم قبرستون شبش حتمن اذیت میشدم ....یه بار تو مدینه شب رفتم قبرستان بقبع البته درش قفله خیلی راه رفتم تا رسیدم به یه جایی که مزار ایمه خیلی دور بود دیدنش ...همش تو تاریکی نگاه میکردم و زیارت میخوندم...شبش تا اذان صب نتونستم بخوابم .نترسینا ..هر وقت خوابم میبرد یکی اذیت میکرد منو چشامو باز میکردم قدرت حرکت نداشتم ولی میدیدمش دستای بلند و نازک و پاهای خیلی نازک ..انگشتای بلند و نازک ..همش دستامو میکشید ..موهامو میکشید ...بزور بلند میشدم.صورتمو میشستم ..میخوابیدم دوباره شروع میشد ..قشنگ یادمه سه بار بلند شدم و خوابیدم بازم همون اتفاق ..اهرش دیگه رفتم حموم. .اومدم صدای اذان صب شد . نمازمو که خوندم دیگه اروم خوابیدم