بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها اگه صبح از خواب بیدار شدین دیدین زیرتون خیسه نترسیدن کسی اب نریخته روتون جیش کردین 😁😁😂😂
میگم منم همون چند ماه پیش شوهرم صبح رفت سرکار بدرقش کردم خواستم بخوابم ب پهلو راست بودم یهو یکی از پشت بغلم کرده بود و ب پهلو ی چپم فشار میاورد در گوشم هی با ی زبون عجیب حرف میزد نمیفهمیدم چی میگه ناس و آیت الکرسی خوندم رفت ولی پهلوم همچنان درد داشت بعد ریلکس ب پهلوی چپ گرفتم خوابیدم 😆اینو بهت گفتم برا باقی دوستان گذاشتم
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
میگم منم همون چند ماه پیش شوهرم صبح رفت سرکار بدرقش کردم خواستم بخوابم ب پهلو راست بودم یهو یکی از پ ...
وووش😆😆 نه مال من حرف نزد 😂😂
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
اونایی که اطلاعات دارن ..باید ازشون ترسید یا قوی بود. .من خیلی میترسم ..مدام ایت الکرسی میخونم ...یه بار نیمه شب چشم باز مردم دیدم یکی کوتاه بود نشسته پیشم تا چشممو باز کنم روشو برگردوند...کلی هم ذکر گفتم تا رفت .. 😭😭😭😭😭