2777
2789
خدانکنه ،نه عزیزم اسمش فلج خوابه در اثر استرس های زیاد و گاهی فکر وخیال زیاد اتفاق میفته وحتی خواب ن ...

من اوایل ازدواج تا۷ الی۸ماه همینجوری بودم فکرمیکردم دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم میدونه ولی کم میگه😂😂😂اتش بیا

چی میخوای از جونم اتش امشب خودشو خراب میکنه😂😂😭😭

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
استارتر قربونت برم چرا انقد کوتاه و مرموز ج میدی ؟!😦😣

نمیخواد سوتی بده که جنه وسط حرفاش😶😶😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
عزیزم مسخرم نکن دیگه 

دارم اذیتش میکنم دوستم😘😘😂😂

من تو جلسه احضار ناخنی بودم دیدم ک چطوری ازشون کار میکشن حتی جای وسایل گمشده هم میگن به ادما یا دزدی ...

جلسه ناخنی چیه 

میدونی زار چیه ؟

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز