2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی چراعاشقت شده چون اجنه ازآتشن فکرکرده هم جنسشونی میتونه بگیرت😂😂😂

نه عاشقم شده بود چون موقع خواب رژ قرمز زدم برای خودم تو اینه بشکن زدم اون گفت ای ژون😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
منم خودم 2 بار به شکل بابام ديدم يه بار به شکل داداشم روي دستمم توي خونه چندبار يکدفعه و بدون علت چ ...

ای بابا عزیزم به گردنت قران بنداز وقتی میری شرویس یهداشتی در بیار فقط 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
ای بابا عزیزم به گردنت قران بنداز وقتی میری شرویس یهداشتی در بیار فقط 

اشتباه من اين بود که از سر کنجکاوي من خودم جن احضار کردم و 10 سال از زندگيم سوخت و خاکستر شد يک بلاهايي سر من اوردند تازه داخل بدنم هم ميرفتند خيلي وحشتناک بود

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
اونجوری که تو گفتی من اصلا دیگه جرات نمیکنم خود متنو بخونم😥😥😂😂

عزیزم دیگه هیچوقت بعد غروب تنهایی اهنگ و رقص راه ننداز چون جنا میان اذیت می کنن این حرفو یه خانومی که توسط اجنه تسخیر شده بود گفته گفته بود مو و ناخنتونو بندازین اشغال بعد زایمان تا چهل روز زیر درخت نرید و غروب به بعد اهنگ و رقص نکنید هیچوقتم از سر کنجکاوی وارد دنیاشون نشین اینا حرفای خود جنا به دختره بوده

عزیزم دیگه هیچوقت بعد غروب تنهایی اهنگ و رقص راه ننداز چون جنا میان اذیت می کنن این حرفو یه خانومی ک ...

وای خیلی بد اخه من نمیتونم وقتی اهنگ شروع میکنه به خوندن حتی تو خوابم دستامو میچرخونه اخر که دیگه تحمل نمیکنم پا میشم میرقصم😣😣😥😥

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
عزیزم دیگه هیچوقت بعد غروب تنهایی اهنگ و رقص راه ننداز چون جنا میان اذیت می کنن این حرفو یه خانومی ک ...

وا‌

من خیلییییی وقته همیشه غروبا تا شوهرم بیاد یه ساعت میرقصم

یه سال حدودا هست 

همیشه ام تنهام

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

منم یه بار خواب ب دیدم بابام تاکسی داره بعد منو داداشم سوار ماشین بودیم وارد یه کوچه شدیم یه پیرزنه وایساده بود من گفتم بابا سوارش کن وقتی رسیدیم بهش یه زن چادری که کلاااا تو صورتش هیچیییی نبود نه چشم نه ابرو و بخار بلند میشد از صورتش خیلییی ترسیدم ولی تو همون حالت میفهمیدم زل زده به من فقط جیغ زدم گفتم بابا برو بابا حرکت کن هنوز ک هنوز قیافه زنه جلو چشمم هس بعد اینهمه سال مطمئنم جن بود

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

و چندین‌ بار هم خواب دیدیم ب طرز وحشتناکی دارم کتک میخورم ازشون و پرت میشم اینور و اونور بعد همههه خانوادم هم هستن دارن میخندن هر چی کمک میخام ازشون ولی فقط میخندن

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

یه سری هم باز بچه بودم با مامانم دعوام شد اومدم تو تختم خوابیدم چند لحظه که گذشت یکی محکم زد تو گوشم قشنگ حسش کردم چشمم هم باز بود ولی کسی رو ندیدم فقط حسش کردم

وا‌ من خیلییییی وقته همیشه غروبا تا شوهرم بیاد یه ساعت میرقصم یه سال حدودا هست  همیشه ام تنه ...

خوب منم قبلن می زاشتمو اتفاقی نیوفتاده بود بستگی به جو خونه هم داره بعد که خونمونو عوض کردم دیگه اومدن با زور سوره بقره خلاص شدم شانسیه دیگه 

خوب منم قبلن می زاشتمو اتفاقی نیوفتاده بود بستگی به جو خونه هم داره بعد که خونمونو عوض کردم دیگه اوم ...

عاخه اجنه مگه از آهن نمیترسن

چطور میان تو خونه ای‌ که پر آهنه؟؟؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

داداشمم یه سری تعریف میکرد نصف شب از خواب پریده و یه مرد کوتوله جلوی در اتاقمون بوده بعد میگفت یهو دو سه متر رفتم بالا رو هوا بودم بعد یه لحظه ترسبدم بسم الله گفتم ول شدم روی تخت تمام این ماجراها که تعریف کردم مال یه خونه است که بودیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز