2777
2789

بختک هم که تا دلتون بخاد مخصوصا بعد ازدواجم زیاد افتاده روم 

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

برا مامانم هم وقتی بچه بوده اتفاق افتاده که اگه خواستین تعریف میکنم 

به نکات زیر توجه شود: ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهند بود. و من الله التوفیق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاخه اجنه مگه از آهن نمیترسن چطور میان تو خونه ای‌ که پر آهنه؟؟؟

نه بابا چه ترسی من شبی که وارد بدنم شد بیشعور ژاکت تنم بود با زیپ فلزی اما اومد رومو تومو کلا رید به همه اعصاب و روانم خدا نجاتم داد وقتی رفت تو بدنم نفهمیدم خودم فقط نفسم به زور بالا میومد تونستم فقط دو بار به زور بسم الله بگم بعد دیگه بعد اون بسم الله گفتنا بقیه کارا رو خدا پیش برد فقط من تماشاچی بودم رسما جنگ خدا و شیطانو دیدم رو بدن من دیدم که یکی با لبخند رو لب انگار که یه اتفاق فان افتاده و براش خنده دار باشه بالاسرم وایستاده البته کپی خودم بود اون ادم شروع کرد خوندن یه سوره از قرانو من سوره رو نفهمیدم چی بود فقط قول اولشو فهمیدم سوره که تموم شد دیدم یه موجود سرتا پا سیاه پوش که سرشم کلاه شنلش پوشونده بود صورتشو از روم بلند شد و مجبور به ترک بدنم شد قشنننگ حس تنفرش از اینکه مجبوره بره رو فهمیدم من مثل فیلم داشتم فقط نگاه می کردم همین که رفت و غیب شد از جام بلند شدم فقط زار می زدم خیلی بد بود خدا سر هیشکی نیاره 

چه ترسناااک😱😱

ترس پیشش لنگ می ندازه افتضاح بود همیشه می گم من برای دو دقیقه جهنمو حس کردم به خدا خیلی بده ادم حاضره همه دنیارو بده ولی خلاص شه از اون حس و حال همین که وارد بدن می شن مرتب می گفت تو هیچ راه نجاتی نداری خدات منم دنیات منم و به بدترین شکل نابودت می گنم قشنگ این حرفا تو ذهنم بلند می چرخید انقدر باورم شده بود تنها بودنم رو که بعد که بلند شدم همسرمو که یه اتاق دیگه بود بیدار نکردم فقط نماز می خوندم و قران به بقل التماس خدا می کردم دیگه تکرار نشه اون ثانیه ها می دونستم هیچ انسانی نمی تونه اگر خدا نخواد بهم کمکی کنه همه این اطلاعات رو جنه به مغزم می ریخت دقیقا حس و حال بودن در جهنم رو داشتم

ترس پیشش لنگ می ندازه افتضاح بود همیشه می گم من برای دو دقیقه جهنمو حس کردم به خدا خیلی بده ادم حاضر ...

ولی بابای من میگه پدربزرگش یبار تونسته یه جن بگیره بهش گفته اگه ولم کنی تا هفت نسل قول میدم آزاری از ما نبینین 

اینکه جنا قول بدن واقعیه؟ینی میتونه دلیل این باشه که بمن کاری ندارن؟چون من میشم نسل پنجم

یا اینکه الکیه حرفاشون ممکنه یه روزی سراغ منم بیان؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ولی بابای من میگه پدربزرگش یبار تونسته یه جن بگیره بهش گفته اگه ولم کنی تا هفت نسل قول میدم آزاری از ...

نه راسته قولاشون من بعد اون اتفاق متاسفانه دو سال همچنان درگیر بودم دیگه وارد بدنم نشدن هیچوقت اما صدای نفساشون سایشون اذیتاشون بود دو بارم به وضوح دیدمشون یه بار که بین خواب و بیداری یکیشونو با دستامم گرفتم داشتم خفش می کردم خخخ قشنگ ترسو تو چشماش دیدم ولی اونی که من گرفتم به نظرم فقط اسیر بوده و خودش تسخیر شده بوده که منو اذیت کنه مگرنه ابدا بد به نظر نمیومد من یکی جادوم کرده بود اینطور درگیر شدم اونا هم مثل انسان حس ترس و مرگ و زندگی و غم و شادی دارن فقط ما نمی بینیم مگرنه زندگی خودشونو دارن یه بارم با همسرم دعوام شد دو روز باهاش قهر بودم شب دوم نصفه شب چشم باز کردم دیدم یه بدن لخت و ورزشکاری مرد قشنگ سینه و گردنش تو بیست سانتی صورتم بود دیگه جرات نکردم صورتشو نگاه کنم رنگشم سرخ بود سریع ذکر گفتم غیب شد اما تا دو هفته هی یادش میوفتادم حس علاقه بهش داشتم خخخ بیشعورا با تلپات مغز ادمو شستشو می دن دیگه قرانو بقره پخش کردم هرگز ندیدم خداروشکر

اشتباه من اين بود که از سر کنجکاوي من خودم جن احضار کردم و 10 سال از زندگيم سوخت و خاکستر شد يک بلاه ...

منم احضار روح کردم . خیلی بده .. تمام زندگیم نابود شد . دیگ توبه کردم ...

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
بعد چه کار کردی هنوزم هست؟

بعد رفتم جایی دعا بهم داد فعلا که شکر خدا خوبم 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز