2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جونم بفرما

من یه سوال دارم .میگن جن ها از همه چی خبر داره .میخوام  یه سوال از جن بپرسم اگر واقعا با جن درارتباطی برام بپرس 😢

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
والا هست! ترس نداره کاری نداره باما

خیلیم داره  میگمابهش بگوی بادامتلخ هس خیلی دخمل خوفیه ی مقدارکمی چندمیلیاردپول بهش بده بگوتوشادیاجبران میکنه☺☺☺

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
خیلیم داره   میگمابهش بگوی بادامتلخ هس خیلی دخمل خوفیه ی مقدارکمی چندمیلیاردپول بهش بده بگوتوش ...

😂😂😂😂هروقت واسه من اورد نصف میکنم باهات😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

وجود داره و در هر خونه ای جن هست منتاها خوب و بد داره مثلا خوباش دیدید یه موقع یه چیزیتون گم میشه همه جارو می گردین پیدا نمیشه ولی بعد یه مدت پیدا میشه این جن خوبه که می بره استفاده می کنه برمیگردونه و جن بد هم اونایی هستن که آدمارو اذیت میکنن

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....

اولین دلیل که همه قبول دارنش ایات قرانه دومی اینکه موقع ک مجرد بودم یک جن بود همش اذیتم میکرد چند بار تو حموم منو زد و تو اتاقم میومد با سر و صدا هاش اذیتم میکرد حالا ک عروسی کردم ابجیمو اذیت میکنه   

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز