2777
2789
شوهرم میگه یه زنی  تو محلشون بود خونش جن داشته .جنه زن شوهر بودن و دوتا بچه داشتن .بعد صاحب خون ...

خوشبحالش  .من مطمئنم اگه جن ببینم همون موقع از ترس میمیرم .ولی چطوریه که بعضیا نمیترسن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا

اره میگفت سرش خارخاری بوده حتی تو حمومم میومده ی روز زدم زیر گریه داد زدم چرا نمیرییییییییییییییییییییییی گفته نمیتونم اون نمیذاره هر دعاییی بگی گرفت ولی تا بچش سقط نشد نرفت

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

حالا من براتون تعریف کنم یه روز داداشم قابلمه نویی داشتن که تازه توش غذا میپختن یه شب که غذا پخته بود و خورده بودن قابمه رو نشسته گذاشته برای فردا که بشوره صبح که اومد ه بشوره دیده قابلمه پر از زخمای عمیق شده از شدت ترس نمیدونستن چار کنن بعد اوردن به بابام نشون دادن قابلمه رو که بابام بهشون گفت پنج تا خرما بزارین تو قابلمه سوره جن رو هم بخونین قابلمه رو بزارین همونجایی که بهش اسیب زدن اگه خرماها کم شدن یعنی از اجنه بد هستن اگه خرماها اضافه شدن پس از خوبان هستن😊😊

اوففف من الان سوره بقره داره خونده میشه😂😂

نترسین مگه چیه من شوهرم شبکار میره فقد یکم قران میخونم اروم میشم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
حالا من براتون تعریف کنم یه روز داداشم قابلمه نویی داشتن که تازه توش غذا میپختن یه شب که غذا پخته بو ...

اجنه از بوی غذا سیر میشن چون جسم خاکی ندارن برا همین میگن ظرفارو نشسته نذارید یا غذارو بذارید تو یخچال میمونه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
دختر عموی مامانم شوهر کرد باردار شد فهمیدن بچه دختره خانواده شوهرش پسردوست بودن مادرشوهرش براش دعا گ ...

ن من اصلا نمیترسم بعدم همیشه ایه کرسی گردنم هس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز