2777
2789
نه عشقم از من خوششون نمیاد دخترای شیطون دوس دارن گرفتی که😂😂

یس😓😓😥😥

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو بارداری اینجا چی میکنیییییییییییی

من نمیترسم😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یا خدا نیان ببرنم    

منظورشو نگرفتی میمونو😑😑😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من نمیترسم😂😂

دختر عموی مامانم شوهر کرد باردار شد فهمیدن بچه دختره خانواده شوهرش پسردوست بودن مادرشوهرش براش دعا گرفت جن میدید ی جن مرد میومد پیشش میخابید و .......شوهرشم بخاطر شغلش همش ماموریت بود بچش سقط شد

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
دیگه دارید مسخره بازی درمیارید اگه چیز ترسناک نمیگیر تا برم😉😁

یکی پشت سرته😲😲

میخوای ترسناک ترم بگم😂😂

دختر عموی مامانم شوهر کرد باردار شد فهمیدن بچه دختره خانواده شوهرش پسردوست بودن مادرشوهرش براش دعا گ ...

الانم ی دختر داره طلاق گرفته  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

شوهرم میگه یه زنی  تو محلشون بود خونش جن داشته .جنه زن شوهر بودن و دوتا بچه داشتن .بعد صاحب خونههر هفته پنجشنبه شب براشون سفره پهن میکرده می امدن میخوردن و میرفتن بعد میگه یه صندوقی داشته پول  توش بوده ولی هرچه خرج میکرده ازشون تموم نمیشد 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
پشتم دیواره 😂😂

نه سایش تو دیواره ولی جلوته تو نمیبینیش نگاش نکن ضایع میشه😲😲😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز