2777
2789
عنوان

خواستگاری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 94 پست
اون ک درسته منم همش میگم بابام میگه به محرم میخوریم گفتم عجله نکنید بعد محرم بزارید چند جلسه بریم بع ...

از بابای دختر اجازه بگیرید با اجازشون برادر شما و اون خانم به تنهایی با هم معاشرت کنند

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرت چطور اومد خواستگاری؟    

سنتی بود ب فامیل مارو معرفی کرد بهم،اولین دفه اومد اصلاازش خوشم نیومد خیلی خشک وجدی بود   دومین و سومین دفه اومد طبق شرایط مجبور شدم بله بگم تا ی سال اولش اصلا ازش خوشم نمیومدی حتی تو عروسمون.ولی بعد عروسی خیلی خیلی عوض شد خیلی مهربون انقدر باعث شد منم بهش علاقمند بشم 

الانم نتیجش شد دوتابچه  

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
سنتی بود ب فامیل مارو معرفی کرد بهم،اولین دفه اومد اصلاازش خوشم نیومد خیلی خشک وجدی بود     ...

چ جالب انشالله همیشه خوشبخت و شاد باشین❤

خدایا شکرت❤🌱

سنتی بود ب فامیل مارو معرفی کرد بهم،اولین دفه اومد اصلاازش خوشم نیومد خیلی خشک وجدی بود     ...

خدا رو شکر

چه ریسکی کردی

من که دوست پسرم بود از زمانیکه خانواده ها درگیر شدن یک سال و یک ماه طول کشید تا بله رو گفتم   

چطور علاقه بهش نداشتی حاضر شدی باهاش عروسی کنی نترسیدی بعدا هم همین حس رو بهش داشته باشی؟؟؟؟؟؟

همین ک حسودنیستی گل میخوای بخری خیلیییی خوبی😂😂

به نظرم با هرکس هرطور رفتار کنی همونجور جواب میگیری انشالله ک خواهرشوهر خوبی باشم😅😎

خدایا شکرت❤🌱

حالا راضی ازهمسرت؟؟

آره خدا رو شکر

بنظر منم بعد از ازدواج خیلی بهتر از قبلش شد

چون برعکس اکثریت همسر من خودشو از چیزی هم که بود بدتر نشون میداد که بعدا نگم عه تو چرا اینجوری شدی  

خدا رو شکر چه ریسکی کردی من که دوست پسرم بود از زمانیکه خانواده ها درگیر شدن یک سال و یک ماه طول ک ...

ی جورایی شرایط مجبورم کرد .همش میگفتم کاش بمیره  .الان خدانکنه ها.من اخه ۱۷سالم بود سنم کم بود 

گفتن دارن میان خواستگاری گفتم باشه  . بعدش باخودشون ی ایل وتبار اوردن ک جواب بله داده.توشرایط قرارگرفتم خیلی پشیمونم بودم اونموقع ولی الان برگردم عقب باجان و دل قبول میکنم

به نظرم با هرکس هرطور رفتار کنی همونجور جواب میگیری انشالله ک خواهرشوهر خوبی باشم😅😎

استارتر امیدوارم هم تو و داداشتون همیشه زندگی خوبی داشته باشین