2777
2789

سلام دوستان من پریودام ۲۸ روزه اس معمولا گاهی ۳۰ روزهم میشن بعد ۱۵ سیکلم رفتم پری واسه اینکه ببینم مشکلی ندارم و روز تخمکگذاری . عکسشو الان میزارم . لطفا اگه کسی بلده راهنمایین کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تخمکت آزاد شده اندومترت هم عالیه اگه قصد بارداری داری فرصت از دست نده و سریع اقدام کن 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
عزیزم تخمکت آزاد شده اندومترت هم عالیه اگه قصد بارداری داری فرصت از دست نده و سریع اقدام کن 

عزیزم من ب دکتر گفتم دوس دارم  اگه خدا بخواد نی نی  پسر بشه بعد واسم سونو نوشت. حالا ب نظرت این روز  روز ۱۵ خوبه واسه پسردارشدن؟

عزیزم یعنی واسه پسردارشدن دیر شده؟

تو حالا برو اقدام 

اما درسترين زمان اقدام واسه بارداري يكي دوروز قبل تخمك گذاري و روز خود تخمك گذاريه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
عزیزم من ب دکتر گفتم دوس دارم  اگه خدا بخواد نی نی  پسر بشه بعد واسم سونو نوشت. حالا ب نظر ...

نمیدونم عزیز درمورد دختر پسر خبر ندارم ولی تخمک یک روز زنده اس و الان تخمکت آزاد شده ولی دختر پسر نمیدونم بنظر من تغذیه باید مهم باشه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن