2777
2789
عنوان

خواب دیشبم😭😭😭

264 بازدید | 38 پست

سلام همرو پست اول میگم 

دیشب خواب دیدم ک توی اتاقمون خوابیم بعد بیدار شدم اب بخورم دیدم پدر شوهرم پایین تختمون وایساده (از تو پارکینگشون به راه پله ما راه دارن و اونجوری امده بود بالا)چنان جیغی زدم و جوری ترسیدم که کیسه ابم پاره شد و یجوری سر از بیمارستان در اوردم بعدش بچم به بخیه های سرکلاژم فشار اورده بود و اونا رو پاره کرده بود خلاصه هم نفسی مامان بخاطر زایمان زود رس از پیشم رفت هم بخاطر پارگی رحم رحممو برداشتن حالا همون موقعم پدر شوهرم میگفت تو عرضه نداری و از این حرفا میخواستن برا شوهرمم زن جدید بگیرن ک شکایت کردم و اون رو بخاطر کشتن بچم قرار شد اعدام کنن ک بیدار شدم

خدارو شکر خواب بود از دیشم خیلی زیر دلم درد گرفته

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه فیلم سینمایی دیدی عزیز حتما به فکرشی و مضطربی این‌خوابا رو میبینی هیچی نیس صدقه بده و‌ریلکس باش

نه فیلم ندیدم ولی از بس پدر شوهرم چپ و راست به من میگ تو اگ عرضه داشتی بچه داشتی باشی سرکلاژ نمیشدی اصلا نمیفهمه سرکلاژ من دلیل عمدش سن کمم بود

خیر خوابتو برای کسی تعریف نکن هرچی تعبیر کنه اولی میشه

یعنی بچت سالم و سلامت بدنیا میاد و مقام بالایی پیدا میکنه

برو به آب بگو صدقه بذار سوره حجراتم برای نی نی بخون از سقط جلوگیری میکنه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

خوبه باز همه رو تو ی قسمت دیدی مثلا فک کن اگه سر زن گرفتن برا همسرت میرفت قسمت بعدی چی😁

تازه بعدش ک بیدار شدم و دوباره خوابیدم خواب دیدم شوهر میگه پنج سال پیش نامزد داشته  صبیم گیر داده بودم بهش ک قبل از من نامزد داشتی یا نه

نه فیلم ندیدم ولی از بس پدر شوهرم چپ و راست به من میگ تو اگ عرضه داشتی بچه داشتی باشی سرکلاژ نمیشدی ...

چقدر پررو

به اونچه

پدرشوهر من هنوز روش نمیشه به من نگاه کنه تبریک بگه استراحت مطلق شدم فک کنم اون بود میگفت چرا خونه مامانتی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

چقدر پررو به اونچه پدرشوهر من هنوز روش نمیشه به من نگاه کنه تبریک بگه استراحت مطلق شدم فک کنم اون ...

خوش به حالت من بعد عملم خونه مامانم بودم  وقتی بگشتم صاف صاف میگه برو خونه ننت بمون میخوایم برا پسرم صیغه بگیریم شوهرمم گفت زنم جایی میمونه ک من میمونم