2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

357 بازدید | 38 پست

سلام خانوما...

یه سوال..

کسی هست که تو معاینه لگن بهش بگن لگن خوبی نداری ولی زایمانش راحت بوده باشه؟؟؟؟؟؟؟

تورو خدا بهم بگید..😦😦😦😦😦😦

امروز دکترم تو معاینه لگن بهم گفت لگنت برای زایمان طبیعی خوب نیست ولی بستگی داره بچه چطور بیاد تو لگن.😕😕😕😕😕😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توهمین سایت خانمه گف دکتر گفته نمیتونی لگنت خوب نیست برا زایمان طبیعی ولی طبیعی زایمان کرده بود

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

برید یه مامای باتجربه یا یه دکتر دیگه هم معاینه کنه نظرش رو بگه. گاهی اوقات بعضی‌ از دکترها برای این که کار خودشون رو راحت کنن و سزارین انجام بدن این رو می‌گن. البته ایشالا که دکتر شما خوبه

اصلا نرو برای طبیعی 

خیلیا رو اینجوری دیدم که دکتر گفته لگنت خوب نیست و زایمان مشکلی داری ولس با اصرار خواستن طبیعی زایمان کنن ۱۲ساعت درد طبیعی رو کشیدن و در آخر سزارین شدن!

ینی درد دوتاشو کشیدن!!!

اصلا نرو برای طبیعی  خیلیا رو اینجوری دیدم که دکتر گفته لگنت خوب نیست و زایمان مشکلی داری ولس ...

هر چی به دکترم گفتم پس سزارین کن گفت نمیشه..باید بیفتی تو فاز زایمان تا معلوم بشه زاینانت چطوریه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹