2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دکترت پیشنهادش سزارینه خب سزارین کن. چه اصراریه طبیعی؟ هر کدوم از زایمانا معایب خودشو داره. هر کدوم که واست بهتره همونو انجام بده. که ایشاالله بچت صحیح و سالم بدنیا بیاد😍😍😍 پیشاپیش مامان شدنت مبارک😍😊👶👶👶

نمیکنن

چرا اون که دکتر تایید کنه شما نمیتونی طبیعی زایمان کنی رو نامه میزنه به بیمارستان که این خانوم شرایط زایمان طبیعی رو نداره که سزارینت کنم

بیمارستانهای خصوصی هم که کاری ندارن سزارین اختیاری میکنن

اگ بچت خیلی درشت نیس نترس   اپیدورالم خیلی خوبه ها بی حس میشه کمر ب پایین دردو حس نمیکنی

تو سونوی دیروز وزنش 3 کیلوئه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
هر چی به دکترم گفتم پس سزارین کن گفت نمیشه..باید بیفتی تو فاز زایمان تا معلوم بشه زاینانت چطوریه

خب شما الان دو هفته داری تا زایمان دیگه

برو ی دکتر دیگه که بیمارستان خصوصی باشه بگو‌سزارین می خوام بشم

اگه دکترت پیشنهادش سزارینه خب سزارین کن. چه اصراریه طبیعی؟ هر کدوم از زایمانا معایب خودشو داره. هر ک ...

ممنون عزیزم...دکترم حاضر نیست سز کنه😐😐😐

برید یه مامای باتجربه یا یه دکتر دیگه هم معاینه کنه نظرش رو بگه. گاهی اوقات بعضی‌ از دکترها برای این ...

دکترم حاضر نیست سز کنه..میگه باید بری برا طبیعی 😕😕😕😕

هر چی به دکترم گفتم پس سزارین کن گفت نمیشه..باید بیفتی تو فاز زایمان تا معلوم بشه زاینانت چطوریه

خب بیمه نداری بری خصوصی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏